Μπορεί να γίνει ο Χρήστος Καρσιώτης της εποχής μας;;;


Ανεξάρτητα απο ομάδες αντιπαλότητες και ιδιοτέλειες το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ψάχνει καιρό τώρα τον αληθινό του ηγέτη. Τον Κορίνθιο ποδοσφαιριστή που θα πάρει αγωνιστικά πάνω του την ευθύνη μέσα στα γήπεδα να ξαναδημιουργήσει ότι στο παρελθόν πρόσφεραν παίκτες σαν τον Τασσίνο,τον Καρσιώτη,τον Καρασταμάτη διαχρονικά.
Ασφαλώς και αυτή την στιγμή στα τοπικά πρωταθλήματα παίζουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές τους οποίους και θα παρουσιάσουμε σιγά-σιγά απο το Street Life,μας ενδιαφέρει όμως να βρούμε ψάχνοντας τον παίκτη σημαιοφόρο του ποδοσφαίρου μας.


Ο Αργύρης Αράπογλου απο τον Συνοικισμό, είναι ένα πηγαίο ταλέντο, με καθολική αναγνώριση στον χώρο του ποδοσφαίρου μας.
Αντίπαλοι και φίλοι στο πρόσωπο του βλέπουν ένα ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμα Κορίνθιο που έχει τα προσόντα,τα τάλαντα και την κατάλληλη ηλικία για να κάνει το κάτι παραπάνω.
Μπορεί το πιο λαμπερό αστέρι της Κορινθίας να είναι αυτή την στιγμή ο άσος της ΑΕΚ και την Εθνικής Τάσος Μπακασέτας αλλά στα Κορινθιακά γήπεδα η ευθύνη βαραίνει τον τεχνίτη Αράπογλου.

Χωρίς να θεωρηθεί ιεροσυλία γιατί τα μεγέθη είναι διαφορετικά ιστορικά το ερώτημα είναι αν ο Αράπογλου, έχει την διάθεση να γίνει ο Καρσιώτης της σημερινής εποχής.
"Αν δουλέψει μπορεί", είναι η άποψη ενός πολύ σπουδαίου άσου του παρελθόντος.
Και συνεχίζει ο παλαίμαχος συνομιλητής μας:
"Μεγάλο ταλέντο, που πρέπει να μπεί στο γυμναστήριο και να κάνει σκληρή δουλειά, να προσέξει το κορμί του και τα κιλά του αλλά επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας πρέπει να πεισθεί ο ίδιος ότι μπορεί να τα καταφέρει.Σε αυτό το παιδί όλο το μυστικό είναι η ψυχολογία του. Θα μπορούσε αν κάνει τα παραπάνω να παίξει στις μεγάλες κατηγορίες του ποδοσφαίρου γιατί έχει την στόφα του σπουδαίου.Για εκεί φτιάχθηκε και τον αδικεί το τοπικό. Ολα είναι στο χέρι του. Ακόμα δεν έχει χάσει τίποτα."
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ανάγκη απο ένα ποδοσφαιριστή που θα ξαναδώσει ώθηση στο ποδοόσφαιρο του νομού ανεξάρτητα απο την ομάδα που παίζει και τις οπαδικές συμπάθειες.
Το ερώτημα μας θα απαντηθεί στα γήπεδα και με τον χρόνο.
Σημασία έχει ότι ο Αργύρης Αράπογλου, έχει δύο επιλογές.
Η μία είναι να μείνει ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που δεν αξιοποίησε τα ταλέντα του και απλά πέρασε απο τα γήπεδα της Κορινθίας...
Η άλλη επιλογή είναι πιο δύσκολη αλλά αυτή θα τον περάσει και στην ιστορία είναι να φροντίσει το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και να οδηγήσει ψηλά τον εαυτό του και το ποδόσφαιρο μας.
Η επιλογή είναι  καθαρά δική του..!

Δεκέμβριος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου