"Δεν χρωστάμε... ευρώ στον Μπριλάκη", λένε στο Λουτράκι!

 Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Θωμάς Καναβός, αναφορικά με τις αιχμές του Μπριλάλη,  σύμφωνα με τις οποίες δεν τηρήθηκε από τη διοίκηση η οικονομική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος των «οράνιε» προχώρησε σε μία σύντομη αφήγηση των γεγονότων μέχρι να οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας στον επίλογό του πως σε κανέναν από τους 200 και πλέον ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το Λουτράκι δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή, είτε από εκείνους που έχουν φύγει είτε από εκείνους που εξακολουθούν να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Θωμάς Καναβός τόνισε: «Ο κ. Μπριλάκης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας τις τελευταίες μέρες διότι σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα τον αναγκάζει να πρέπει να βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του. Πρότεινε, μάλιστα, να επιστρέψει στην ομάδα μετά από ένα-δύο μήνες, με την προϋπόθεση ότι αυτό το προσωπικό του πρόβλημα θα επιλυθεί. Η διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες, έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του διότι θεωρεί ότι η οικογένεια και η υγεία είναι πάνω από όλα. Του εύχομαι ειλικρινά το πρόβλημα να ξεπεραστεί σύντομα. Η ομάδα τήρησε στο έπακρο τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ποδοσφαιριστή και τη συμφωνία που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι. Τόσο στο θέμα της προκαταβολής όσο και στο θέμα των μηνιαίων αποδοχών του. Ως διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι έχουμε συνεργαστεί με παραπάνω από 200 ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια και διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά ότι έχουμε την οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται ή αγωνίστηκε στην ομάδα μας».

«Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα»

Με αφορμή τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει τον ΑΟ Λουτράκι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου, διαβεβαίωσε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να κερδίσει η ομάδα την παραμονή: «Έχουμε κάνει οπωσδήποτε λάθη ως διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι, ήμασταν και πολύ άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Κατά την περίοδο των εορτών θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας με σκοπό να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα προπονητή: «Θέμα προπονητή δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Μεσολόγγη, στο έργο του και στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει για να βελτιώσει την ομάδα. Η ομάδα θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα με τον κ. Μεσολόγγη στον πάγκο της».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου