Στο Ξυλόκαστρο αύριο ο Παναγιώτης Κελεσίδης!

 Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928 έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Τρίτη 13 Δεκεμβριου και ώρα 18:00 στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη, «Το Λιοντάρι του Θρύλου» στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο.

Στην εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν και τα παιδιά της Ακαδημίας του Ηρακλή, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας θα αναφερθεί σε στιγμές της ζωής και της καριέρας του, θα απαντήσει σε ερωτήματα των μικρών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, και στο τέλος θα υπογράψει βιβλία στους θαυμαστές του.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι γεννημένος στις Σέρρες και μετά τον Πανσερραϊκό έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό με τον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια τη δεκατία του ’70 κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδας, κρεμώντας τα γάντια του στην Προοδευτική το 1982. Έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας 7 φορές.

Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στον Ηρακλή και ελπίζουμε να μας τιμήσουν στο μέλλον και άλλοι μεγάλοι άσσοι της «στρογγυλής θεάς» προσφέρωντάς μας ένα ταξίδι στο χρόνο και τις εμπειρίες τους μεσα στα γήπεδα, αλλά και τις γνώσεις και συμβουλές τους για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου