Με οθόνη 6 ιντσών το Samsung Galaxy S8 Plus;


Το φιάσκο με το Note 7 κάνει επιτακτική την ανάγκη της Samsung για μια εντυπωσιακή επάνοδο στην αγορά των premium smartphones. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το επόμενο μοντέλο της κορυφαίας σειράς Galaxy S δεν αναμένεται να παρουσιαστεί νωρίτερα από τον Απρίλιο, οι φήμες ήδη πλεονάζουν.
Σύμφωνα με αναφορά που διέρρευσε σε κορεατική ιστοσελίδα, το Galaxy S8 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με βασική διαφορά το μέγεθος της οθόνης. Το μεγαλύτερο, Galaxy S8 (Plus;) θα έχει οθόνη 6 ιντσών, με τη Samsung να απευθύνεται ουσιαστικά στο κοινό του Note. Εικάζεται ότι το σώμα της συσκευής δεν θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο του Note 7, ωστόσο το ακόμα πιο λεπτό πλαίσιο θα επιτρέψει την τοποθέτηση ενός λίγο μεγαλύτερου πάνελ.
Από εκεί και πέρα, θεωρείται μάλλον απίθανη η ενσωμάτωση της ψηφιακής πένας Stylus, αφού πιστεύεται ότι η Samsung θα επανέλθει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 με επόμενο μοντέλο της σειράς Note.
Άλλες φήμες θέλουν τη Samsung να αφαιρεί από το Galaxy S8 την κλασική mini jack στρογγυλή είσοδο για τα ακουστικά, βαδίζοντας στα βήματα της Apple και του iPhone 7. Λέγεται επίσης ότι προτίθεται να καταργήσει και το φυσικό κεντρικό πλήκτρο στο Galaxy S8, αντικαθιστώντας το με ένα εικονικό, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στην οθόνη αφής. Κάτι που ίσως κάνει και η Apple στο επόμενο iPhone.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου