Τρίκαλα: Πληρότητα 100% για την Πρωτοχρονιά


Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας μαγικός προορισμός για απόδραση της τελευταίας στιγμής. Οσοι όμως δεν κλείσατε για την Πρωτοχρονιά, ξεχάστε το. Η πληρότητα είναι 100% και μένουν μόλις λίγα δωμάτια ακόμη για τα Φώτα.

Το iefimerida.gr ταξίδεψε μέχρι εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας. Απέχουν από την Αθήνα μόλις μιάμιση ώρα (145 χιλιόμετρα) και η φύση αλλά και οι τιμές θα σας αποζημιώσουν.
Καιρός

Οσο για τον καιρό; Μην ανησυχείτε: «Επεσε χιόνι τόσο, όσο έπρεπε για να υποδεχτούμε μαγευτικά το νέο έτος» λέει στο iefimerida ο πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Λαούδης.

«Οι δρόμοι είναι όλοι ανοιχτοί και χρειάζονται αλυσίδες μόνο προς το χιονοδρομικό κέντρο» συμπληρώνει.

Εξάλλου, στους δρόμους της ορεινής Κορινθίας, βρίσκονται σε επιφυλακή 5 εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες για παν ενδεχόμενο.
Πληρότητα

«Για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς η πληρότητα είναι 100% αλλά υπάρχουν λίγα δωμάτια για τα Φώτα. Οι κλίνες στο χωριό είναι μόλις 800 και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών από Αθήνα και Πάτρα».
Τιμές

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από τα 50 και φτάνουν τα 200 ευρώ στα πεντάστερα ξενοδοχεία της περιοχής. Μια τετραμελής οικογένεια θα φάει πολύ καλά με τιμές που ξεκινούν απο τα 35 με 40 ευρώ, χωρίς τα ποτά".
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου