Οι ομάδες είπαν Νεοφυτιάδης αλλά ο Νικηφόρος διαφωνεί!


Ο αυριανός αγώνας Κόρινθος 06 εναντίον του ιστορικού ΠΑΣ Κόρινθος, είναι αναμφίβολα ένα απο τα σημαντικότερα φετινά αθλητικά γεγονότα της Κορινθίας.
Το αποτέλεσμα του ίσως κρίνει πολλά ίσως και τίποτα.
Σίγουρα όμως μία νίκη του ΠΑΣ θα έχει πολύ δυνατά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις ακόμα και πολιτικές.
Μία ήττα για την Κόρινθος 06 δεν θα σημαίνει σχεδόν τίποτα αυτή την στιγμή, παρά μόνο θα πλήξει τον εγωϊσμό των ανθρώπων της.!
Σήμερα ορίσθηκε ο διαιητής της συνάντησης που είναι ο διαιτητής της Α' Εθνικής Γιάννης Νεοφυτιάδης.
Κατά τεκμήριο ο καλύτερος απο άποψη αξιολόγησης απο τους διαιτητές της Κορινθίας.
Η λογική λέει ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή σε ένα ντέρμπι που έχει πολλούς κινδύνους.
Ο Ντούλης έβαλε τον καλύτερο απο την λίστα του.
Ο Νικηφόρος όμως έχει αντίθετη άποψη και τον θεωρεί παντελώς ανίκανο να διασφαλίσει την ομαλή και δίκαιη εξέλιξη του αγώνα και το αιτιολογεί αυτό.
Απο όλα τα κείμενα του τις τελευταίες ημέρες προκύπτει ότι ο ορισμός Νεοφυτιάδη δεν διασφάλιζει τα συμφέροντα της ομάδας Κόρινθος 06 και αυτό φαίνεται στο παρακάτω. 
Γράφει: "Και πάλι έφαγε το παραμύθι η διοίκηση Κόρινθος 06 και έτσι μετά την φιλική παρουσία των δυο προπονητών που συμφώνησαν ότι αυτοί δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ των και την οποία και την δημιουργεί μόνο τα μέσα ενημέρωση και ιδίως ο Νικηφόρος". 
 Ανεξάρτητα απο όσα έχουν γραφεί και ακουστεί απο Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης και παράγοντες για τον Νεοφυτιάδη, με βάση ποιά κριτήρια ο Αστερής που πρότεινε ο Νικηφόρος θα ήταν ο δίκαιος και ο αλάνθαστος;
Βέβαια σε καμία χώρα του κόσμου δεν ορίζονται διαιτητές ποδοσφαιρικών αγώνων που επιθυμούν οι δημοσιογράφοι,σύμφωνα με τις αναλύσεις τους.
 Ο Νεοφυτιάδης αύριο έχει μία ιστορική αποστολή προς την πόλη του.
Οφείλει να είναι αλάνθαστος και αυτός και οι βοηθοί του γιατί έτσι θα έχουν συνεισφέρει πολλά πράγματα στην εξάλειψη κάθε καχυποψίας που με την σειρά της θα βοηθήσει την πόλη και το ποδόσφαιρο.
Εστω και ένα λάθος του διαιτητή θα πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις για πολλές ημέρες και αυτό είναι άδικο και μία βραδυφλεγής βόμβα.
Οσο και αν σεβόμαστε την εμπειρία του Νικηφόρου δεν μπορούμε να κρίνουμε μία μέρα πριν έναν διαιτητή που έχει ΟΛΑ τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να διευθύνει έναν αγώνα τοπικου πρωταθλήματος.

Νοέμβριος 2016
Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου