Το καλακαίρι τάραξε τα νερά της Κορινθίας.
Αλλαξε τις ισορροπίες στην έξοδο και την διασκέδαση.
Εφερε έναν άνεμο ελευθερία και αέρα της αλλαγής, στις συνήθειες των Κορινθίων.
ξαναζωντάνεψε την παραλία Καλάμια και έγινε το αγαπημένο στέκι για όλες τις ηλικίες.
Η νέα πνοή που έφερε το ΚΑΖΕ στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου διαπερνά όλη τη λειτουργία του και αποτυπώνεται στην εξυπηρέτηση, στο design και στο menu του.
Το ΚΑΖΕ είναι έτοιμο για την χειμωνιάτικη εμφάνιση του και πλήρως ανανεωμένο.
Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός σεφ, Γιώργος Σαράντης έχει αναλάβει κάθε λεπτομέρια στην κουζίνα του ΚΑΖΕ.
Ολα είναι φρέσκα και όλα χειροποίητα.Ολα της ώρας!
Ο Γιώργος Σαράντης με καταγωγή απο την Πάρο, έρχεται στην Κόρινθο, μετά απο μία εξαιρετική παρουσία στο Hilton της Αθήνας με πολύ μεράκι και όρεξη.
Με βάση την Μεσογειακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα έχει ετοιμάσει ένα μενού ξεχωριστό και πολύ ισορροπημένο.
Τα πάντα φτιάχνονται απο τα χέρια του, ακόμα και τα βουτήματα για τον καφέ.
Ο Γιώργος Σαράντης, όπως λέει ο ίδιος στα πιάτα που ετοίμασε για τους Κορίνθιους πελάτες του ΚΑΖΕ έχει προσθέσει και αρκετά στοιχεία απο το νησί του την Πάρο,αλλά και απο την Γαλλική κουζίνα την οποία σπούδασε, που απογειώνουν την γεύση.
"Προσπαθήσαμε μετά απο πολύ δουλειά και έρευνα να φτιάξουμε ένα μενού, που θα κάνει την ποιοτική διαφορά αλλά και να προσφέρεται σε τιμή που είναι προσιτή σε όλους", τονίζει ο σεφ και συμπληρώνει, "Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δημιουργήσει και θέλουμε να τα αγαπήσουν και οι πελάτες μας"..!
Η κουζίνα στο ΚΑΖΕ θα ανοίγει απο τις 3 το μεσημέρι τις καθημερινές.!
Αλλαξε τις ισορροπίες στην έξοδο και την διασκέδαση.
Εφερε έναν άνεμο ελευθερία και αέρα της αλλαγής, στις συνήθειες των Κορινθίων.
ξαναζωντάνεψε την παραλία Καλάμια και έγινε το αγαπημένο στέκι για όλες τις ηλικίες.
Η νέα πνοή που έφερε το ΚΑΖΕ στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου διαπερνά όλη τη λειτουργία του και αποτυπώνεται στην εξυπηρέτηση, στο design και στο menu του.
Το ΚΑΖΕ είναι έτοιμο για την χειμωνιάτικη εμφάνιση του και πλήρως ανανεωμένο.
Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός σεφ, Γιώργος Σαράντης έχει αναλάβει κάθε λεπτομέρια στην κουζίνα του ΚΑΖΕ.
Ολα είναι φρέσκα και όλα χειροποίητα.Ολα της ώρας!
Ο Γιώργος Σαράντης με καταγωγή απο την Πάρο, έρχεται στην Κόρινθο, μετά απο μία εξαιρετική παρουσία στο Hilton της Αθήνας με πολύ μεράκι και όρεξη.
Με βάση την Μεσογειακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα έχει ετοιμάσει ένα μενού ξεχωριστό και πολύ ισορροπημένο.
Τα πάντα φτιάχνονται απο τα χέρια του, ακόμα και τα βουτήματα για τον καφέ.
Ο Γιώργος Σαράντης, όπως λέει ο ίδιος στα πιάτα που ετοίμασε για τους Κορίνθιους πελάτες του ΚΑΖΕ έχει προσθέσει και αρκετά στοιχεία απο το νησί του την Πάρο,αλλά και απο την Γαλλική κουζίνα την οποία σπούδασε, που απογειώνουν την γεύση.
"Προσπαθήσαμε μετά απο πολύ δουλειά και έρευνα να φτιάξουμε ένα μενού, που θα κάνει την ποιοτική διαφορά αλλά και να προσφέρεται σε τιμή που είναι προσιτή σε όλους", τονίζει ο σεφ και συμπληρώνει, "Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δημιουργήσει και θέλουμε να τα αγαπήσουν και οι πελάτες μας"..!
Η κουζίνα στο ΚΑΖΕ θα ανοίγει απο τις 3 το μεσημέρι τις καθημερινές.!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου