Τι περιμένουν τα αγόρια από τους μπαμπάδες τους

Όλα τα παιδιά έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους γονείς τους, όμως ανάλογα το φύλο έχουν και κάποιες ειδικές απαιτήσεις από τον καθένα ξεχωριστά.Σήμερα θα δούμε τι περιμένουν οι γιοι από τους μπαμπάδες τους στο κομμάτι της ανατροφής…
Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… να του διδάξει το σεβασμό και την αγάπη στο άλλο φύλο, πρωτίστως μέσα από τη συμπεριφορά του στη μαμά του. Πραγματικό μάθημα ζωής!
 Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, πηγή έμπνευσης, έτσι ώστε να νιώθει την ανάγκη να του μοιάσει όταν μεγαλώσει.
Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… να τον κάνει επιλεκτικό στη ζωή του, μένοντας ανεπηρέαστος από τις τάσεις της εκάστοτε εποχής ή τις γνώμες των τρίτων.

Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… να είναι εκεί για εκείνον όταν θέλει να του πει ένα «αντρικό» μυστικό και να μην προδώσει την εμπιστοσύνη του. Αυτή η επιθυμία των γιων γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη με το πέρασμα των χρόνων.

Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… ναι μεν να τον μάθει να διεκδικεί με πείσμα τους στόχους και τα όνειρά του, αλλά να ξέρει ταυτόχρονα πότε πρέπει να σταματήσει την προσπάθεια επειδή είναι πρακτικά ανέφικτο αυτό που θέλει.
Κάθε γιος περιμένει από τον μπαμπά του… να του δείξει τρόπους να κερδίζει το σεβασμό των άλλων ή και να τον απαιτεί όταν είναι αναγκαίο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου