Ραντεβού στον Φενεό για πανέμορφες αντίκες...!


Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου επισκέπτεται φέτος (Κυριακή 27/11) την Ορεινή Κορινθία, οργώνει παραλιακά και ορεινά χωριά ενώ ταυτόχρονα γεμίζει με παλιά αυτοκίνητα αντίκες τις όμορφες διαδρομές του Φενεού και της Γκούρας…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής:
«Το σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες από τον νομό Αττικής είναι το Parking των Goody’s (ΣΕΑ Μεγάρων) στο ρεύμα προς Κόρινθο και ώρα 8.30 το πρωί.
Γύρω στις 9.00 το κονβόι θα αναχωρήσει με προορισμό το Κιάτο Κορινθίας. Μαζί, θα «οργώσουμε» και κάποια από τα παραλιακά χωριά από την Κόρινθο και κάτω, απολαμβάνοντας και λίγη θάλασσα πριν μπούμε στις ορεινές διαδρομές της Κορινθίας.
Η αναμενόμενη ώρα άφιξης στο Κιάτο, είναι 10.30-11.00 και θα ακολουθήσει ανασυγκρότηση στο Parking των Lidl στην Παραλία Κιάτου όπου είναι και το σημείο συνάντησης με τους συμμετέχοντες από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Κατόπιν, όλοι μαζί πια, θα μπούμε στον ορεινό δρόμο που το τοπίο εναλλάσσεται μαγικά μεταξύ βουνών και πεδιάδας για να φτάσουμε γύρω στις 13:00 στην λίμνη Δόξα όπου είναι και ο τελικός μας προορισμός.
Αφού σταθμεύσουμε, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες, πεζοπορία και αγορές από τους γραφικούς πάγκους με τοπικά προϊόντα καθώς και προσκύνημα στο ιστορικό Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην Λίμνη.
Η αναχώρηση, θα είναι ελεύθερη για όποιους συμμετέχοντες θα  θέλουν να φύγουν εκτός κονβόι, όμως συνιστούμε η επιστροφή να γίνει ομαδικά.
Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανα αυτοκίνητο…
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου