Οι μηχανικοί ξανα-στηρίζουν τον σεμνό Γιώργο Κωστήρη!


Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ Κορινθίας κ.Γιώργος Κωστήρης, την Κυριακή θα είναι και πάλι υποψήφιος, ζητώντας την επιβεβαίωση των Μηχανικών της Κορινθίας, στο έργο του.
Ο Γιώργος Κωστήρης ήταν ένας πολύ δραστήριος πρόεδρος και στην θητεία του που τελειώνει την Κυριακή έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα για τους Μηχανικούς.
Ημερίδες,συνέδρια, επιστημονικές ενημερώσεις σε πολύ τακτά διαστήματα για να μην χάνουν επαφή οι Μηχανικοί με την νομοθεσία αλλά και τις εξελίξεις στην επιστήμη τους.
Το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ πήρε ενεργά μέρος σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες και διεκδικήσεις μαζί με όλους τους φορείς του νομού, ενώ έδωσε παρών όποτε και όπου του ζητήθηκε η επιστημονική του άποψη ή τεκμηρίωση.
Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης των Μηχανικών Κορινθίας είχαν εξαιρετική κινητικότητα και αυτό έχει εκτιμηθεί απο τους συναδέλφους τους.
Την Κυριακή οι εκλογές είναι σκληρά παραταξιακές και μάλιστα κρίσιμες για τον κλάδο.
Ομως ο σεμνός χαρακτήρας, η ευγένεια και η συναδελφικότητα του κ.Κωστήρη,θα εκφραστεί και στην κάλπη.
Αρκετοί συνάδελφοι του θα τον ψηφίσουν για το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ ανεξάρτητα απο την πολιτική επιλογή που θα κάνουν σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ηταν ένας καλός πρόεδρος που προάσπισε τους συναδέλφους και το επάγγελμα του και τον θέλουν να συνεχίσει την θητεία του και τα επόμενα χρόνια.
 
Ψηφίζουν 102.725 Μηχανικοί
Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου φέτος συνολικά 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.
 Εικοσιένας (21) συνδυασμοί υποψηφίων και δύο (2) μεμονωμένοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των Διπλωματούχων Μηχανικών για εκλογή στις 155 έδρες της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016.
Οι περισσότεροι από τους συνδυασμούς έχουν θέσει υποψηφιότητα και για τις εννέα επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων (οι οποίες με αντίστοιχες 45 έδρες συμμετέχουν στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και τα πειθαρχικά συμβούλια του Επιμελητηρίου. Ακόμη δεκατέσσερις (14) συνδυασμοί ή συνασπισμοί συνδυασμών και ένας (1) μεμονωμένος υποψήφιος κατέθεσαν υποψηφιότητα για εκλογή μόνο στις επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων.
 Συνολικά 2.717 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν φέτος την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του Επιμελητηρίου.

Που ψηφίζουν στην Κορινθία
Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας – Διοικητήριο (Κροκιδά 2 , ΚΟΡΙΝΘΟΣ).


Να προσέλθουν στις κάλπες του ΤΕΕ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου καλεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός τους Διπλωματούχους Μηχανικούς που είναι μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στις εκλογές του ΤΕΕσυμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου φέτος συνολικά 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.
 Εικοσιένας (21) συνδυασμοί υποψηφίων και δύο (2) μεμονωμένοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των Διπλωματούχων Μηχανικών για εκλογή στις 155 έδρες της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016. Οι περισσότεροι από τους συνδυασμούς έχουν θέσει υποψηφιότητα και για τις εννέα επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων (οι οποίες με αντίστοιχες 45 έδρες συμμετέχουν στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και τα πειθαρχικά συμβούλια του Επιμελητηρίου. Ακόμη δεκατέσσερις (14) συνδυασμοί ή συνασπισμοί συνδυασμών και ένας (1) μεμονωμένος υποψήφιος κατέθεσαν υποψηφιότητα για εκλογή μόνο στις επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων. Συνολικά 2.717 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν φέτος την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του Επιμελητηρίου.
- See more at: http://www.korinthostv.gr/ellada/item/10834-20-video#sthash.5nj2DNvM.dpuf
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου