Kαι τώρα θα κλείσουν τα κανάλια της περιφέρειας!


Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος εξηγεί ότι και στο διαγωνισμό που έληξε, η κυβέρνηση επιθυμούσε τη συμμετοχή του ΕΣΡ, αλλά η αντιπολίτευση ήθελε να μπλοκάρει το διαγωνισμό: «Η αντιπολίτευση έκανε τα πάντα για να μην υπάρχει ΕΣΡ για να μπλοκάρει τη διαδικασία. Αν δεν υπάρξει πάλι ΕΣΡ ναι θα γίνει με τον ίδιο τρόπο η διαδικασία».
Το ίδιο στέλεχος σπεύδει να κόψει την όρεξη όσων καναλιών ετοιμάζονταν για θεματική άδεια και δηλώνει μάλιστα ότι αυτά δε θα έχουν ειδήσεις: «Δεν υπάρχει θέμα θεματικών αυτή τη στιγμή, αργότερα προτεραιότητα οι περιφερειακές. Τα θεματικά δε θα μπορούν να έχουν καθόλου ειδήσεις».
Εξωφρενικά υψηλό το τίμημα
Η κυβέρνηση υπολόγιζε ότι τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα κυμανθούν κοντά στα 50 εκ., ωστόσο τα συνεχή χτυπήματα και ο ανταγωνισμός των υποψήφιων καναλαρχών προσέφεραν «δώρο» στο Μαξίμου.
Στέλεχος κοντά στον πρωθυπουργό εξηγεί ότι «...το τίμημα ήταν εξωφρενικά υψηλό, περιμέναμε γύρω στα 50 εκατ. ευρώ. Οσο περνούσαν οι μέρες πιστεύαμε ότι θα φτάσουν στα 100. Δεν το περίμενε κανείς από εμάς. Εγιναν 350 χτυπήματα. Η δοσοληψία βγαίνει πια από τη μέση. Ως τώρα, υπήρχε πάρε-δώσε με τους πολιτικούς για να εξασφαλιστεί μια προσωρινή άδεια. Τώρα αυτό σταματάει. Οι σταθμοί δε θα εξαρτώνται πια από τον κάθε πολιτικό για το αν θα έχουν άδεια».

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου