Παλεύουν μόνοι τους οι νεφροπαθείς στο Νοσοκομείο-Θέλουν βοήθεια!



Στην Κορινθία το πολιτικό προσωπικό είναι ελλειπές. Αυτό είναι γνωστό.
Γνωστό είναι επίσης ότι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου, τα τελευταία δύο χρόνια είναι σχεδόν τραγική και το υπουργείο δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον, όπως δεν δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον και οι κυβερνητικοί βουλευτές παρά τις κατά καιρούς κορώνες που εξαπολύουν για να πουν ότι τάχα κάτι κάνουν.
Η κατάσταση χειροτερεύει.

Οι νεφροπαθείς είναι μία ειδική κατηγορία ανθρώπων που η μάχη για την ζωή είναι καθημερινή και παρ' όλα αυτά δεν σταματούν να αγωνίζονται.
Ο σύλλογος Νεφρπαθών Κορινθίας έχει ξεκινήσει καμπάνια για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα προκειμένου να αγοράσει αναπηρικά καροτσάκια.
Τα υπάρχοντα στην μονάδα αιμοκάθαρσης είναι παλιά και χαλασμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθεούν απο τους ασθενείς που είναι στο τελικό στάδιο.
Προσπαθούν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια να λύσουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Μέχρι σήμερα ο σύλλογος έχει προσφέρει στο Νοσοκομείο,  5 τηλεοράσεις ,5 πιεσόμετρα ακριβείας,ακουστικά και με την βοήθεια των ΑμεΑ και του 11ου δημοτικού σχολείου 3 καροτσάκια γενικά στο Νοσοκομείο
Ο σύλλογος κάνει έκκληση για βοήθεια στους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Κορινθίας να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Πρός όλους τους φίλους και φίλες,
εκ μέρους του Δ/Σ και εμένα προσωπικά σας παρακαλούμε σε όσους νομίζουν οτι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τον Σύλλογο (παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας απο εμάς) ας καταθέσουν εις το βιβλίο καταθέσεων του Συλλόγου που διατηρεί εις την Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμου 379/296272-16 και ΙΒΑΝ GR 5501103790000037929627216 ότι μπορεί και δύναται απο 1€, ώστε να μπορέσουμε να αγοράσουμε 5(πέντε) ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ προσφέροντάς τα εις την Μονάδα Τεχνιτού Νεφρού του Νοσοκομείου Κορίνθου,που τόσο πολύ αναγκη έχουν οι νεφροπαθείς τελικού σταδίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτερων.

Ο Πρόεδρος

Γκιώνης Παύλος
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου