"ΘΕΑ": Μία εξαιρετική καλοκαιρινή πρόταση!




Το εστιατόριο «Θέα» είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα παραγγέλνοντας εκλεκτά εδέσματα ελληνικής κουζίνας και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί .
Βρίσκεται στην παραλία του Ασσου.
Οικοδεσπότες, το καλό φαγητό, οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών και μία συντονισμένη ομάδα, που φροντίζει να νιώσετε ευχάριστα απολαμβάνοντας μυρωδιές, γεμάτες γεύσεις και αυθεντικές συνταγές, προσφέροντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας, μια ιδανική πρόταση εξόδου για ήσυχα μεσημεριανά γεύματα και ζωηρές βραδινές παρέες.Θα χαρούμε να επιμεληθούμε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις καθώς και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.
Εκλεκτά κρεατικά και φρέσκα λαχανικά αποτελούν τις πρώτες ύλες που με το μεράκι του μάγειρα μετατρέπονται σε λαχταριστά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.
Απολαύστε τις γεύσεις του μενού του εστιατορίου «Θέα» που σας ταξιδεύουν σε όλες τις εποχές.
Φρέσκες σαλάτες, ορεκτικά σαν το μελοτύρι ,τους κολοκυθοκεφτέδες και το δροσερό τζατζίκι, ζουμερά κρεατικά σαν το Τας Κεμπάπ και η διάσημη σαλάτα ¨Θέα¨ αποτελούν μόνο μερικές από τις γευστικές προτάσεις του εστιατορίου μας.Μια ιδανική πρόταση εξόδου για ήσυχα μεσημεριανά γεύματα και ζωηρές βραδινές παρέες.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΣΟΥ 
ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

2741 086699
697 486 6576

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου