Η Rap media χορηγός στα μεγάλα γεγονότα του νομού


Δεν είναι ένα νέο κανάλι.
Η RAP media,είναι μία Κορινθιακή εταιρεία επικοινωνίας και ενημέρωσης που δίνει έμφαση στον πολιτισμό,το περιβάλλον και την πληροφόρηση.
Δεν είναι ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι αλλα μία εταιρεία παραγωγής με σταθερό προσανατολισμό της στην ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου και της λαϊκής μας παράδοσης.

Αναδεικνύει μεγάλα γεγονότα της περιοχής μας και τα τα προβάλει είτε μέσα απο τηλεοπτικές παραγωγές είτε μέσα απο τα social media.
Συνεργάζεται με δημοσιογράφους,οπερατέρ, σκηνοθέτες και μπαίνει χορηγός επικοινωνίας στα σημαντικά δρώμενα της Κορινθίας.
Πρόκειται για μία ιδέα που υλοποίησε ο όμιλος Rap group των αδελφών Ραψωματιώτη στην προσπάθεια του να συμβάλει στην επικοινωνία και δημοσιοποίηση δράσεων που αφορούν την Κορινθία.
Ηδη ξεκίνησε απο τους Νέμεους αγώνες όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας,το φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής στην Κόρινθο και συνεχίζει με την μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιερωμένη στο Χρόνη Αηδονίδη και θα γίνει στο Λουτράκι.
Η Rap Media είναι παρούσα στη σπουδαία αυτή διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας, ενώ κατ' αποκλειστικότητα θα καταγράψει και θα παρουσιάσει τη μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη, με τους Παντελή Θαλασσινό, Αρετή Κατιμέ, τους Τακίμ και τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στις 25 Ιουλίου.

Αν θέλετε να παροακολουθείτε την RAP media επισκεφτείτε το επίσημο κανάλι της στο YOUTUBE
 
Πατήστε ΕΔΩ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου