Εντυπωσιακό Opening του Cocoon




Η αρχή μιας νέας εποχής είναι γεγονός και το Cocoon Loutraki είναι έτοιμο να μας καλωσορίσει και φέτος, προσφέροντάς μας αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και clubbing μέχρι πρωίας.
Κατηφορίζοντας την Λεωφόρο Ποσειδώνος και μόλις μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας το  πλήρως ανανεωμένο, παραθαλάσσιο Café – Bar – Restaurant υπόσχεται να μας μαγέψει τόσο μέσα από τις ιδιαίτερες, γαστρονομικές προτάσεις της κουζίνας του, που φέτος φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, όσο και μέσα από τα διεγερτικά και ευφάνταστα cocktails που επιμελείται η ομάδα της Bar Academy Hellas, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.
  • Οι πόρτες του θα ανοίγουν καθημερινά από το πρωί προσφέροντας, ως και το σούρουπο, snacks, salads & beach food, που επιμελείται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος / Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή έως αργά το βράδυ.
  • Το Opening του εστιατορίου έγινε την Παρασκευή 3 Ιουνίου
    με τον Jerome Kaluta και τους «Movement Orchestra» να μας μυούν στον κόσμο της pure Urban Soul! >>Vanilla Nights @ Cocoon Loutraki
    Ετοιμαστείτε για χαλάρωση στις θολωτές ξαπλώστρες εκεί που σκάει το κύμα και χορό υπό το φως του ηλιοβασιλέματος και μέχρι το πρωί, θεματικές βραδιές με live, τα καλύτερα dj set και πολλές εκπλήξεις.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου