Ζέστη, σκόνη και βροχές σήμερα


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια και το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου - Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια και το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ.
Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νοτιά.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Αττική

καιρός: λίγες νεφώσεις.
άνεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια και ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 και τοπικά στα δυτικά 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στέρεα. Βελτίωση το βράδυ. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ
θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές ώρες.
άνεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 και τοπικά στον κορινθιακό 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου