ΠΕΛΟΠΑΣ | Πήγε με 9 παίκτες στη Ρόδο και δεν βγήκε στο Β' ημίχρονο...!


Μισό παιχνίδι στο «Οικονομίδειο»!

Μόνο ένα ημίχρονο έπαιξαν μπάλα στο «Οικονομίδειο» Ιάλυσος και Πέλοπας Κιάτου με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μάλιστα και τέσσερα γκολ.
Μόνο ένα ημίχρονο έπαιξαν μπάλα στο «Οικονομίδειο» Ιάλυσος και Πέλοπας Κιάτου με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μάλιστα και τέσσερα γκολ (4 – 0).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο …μισός Πέλοπας («κατέβηκε» να αγωνιστεί με εννιά παίκτες όλους και όλους), δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται και έτσι αναγκαστικά ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Πλέον τον λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή για το τυπικό της υπόθεσης προκειμένου να κατακυρώσει το παιχνίδι στη ροδίτικη ομάδα η οποία και παίρνει και τους τρεις βαθμούς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο 20’ ο Καραμανώλης έκανε το 1 – 0, στο 22’ ο Μαντικός το 2 – 0, στο 35’ ο Σπάρταλης το 3 – 0 και στο 45’ ο ίδιος παίκτης το 4 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος (24’ Γκουγκουντρής), Τσούπρος (24’ Μ. Καραμανώλης), Σταθάκης (26’ Σπάρταλης), Μαντικός, Σ. Καραμανώλης, Αρέτογλου, Αζεμάϊ, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (26’ Παφιάκης), Μανθάνο, Κόλα
ΠΕΛΟΠΑΣ: Λάκοφ, Τουμπανάκης, Μπούκης, Βιζάϊ, Πράττος, Θεοδωρόπουλος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Παλογιαννίδης
Πηγή: news12
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου