Αυτό το φόρεμα έχει γίνει sold out 7 φορές


Οχι μία, ούτε δύο, ούτε καν τρεις αλλά επτά φορές έγινε sold οut αυτό το φόρεμα. Για τη θηλυκότητά του, τον vintage αέρα του και τη χάρη του.
Κομψό φόρεμα είναι το φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα με άνεση και το κολακεύει και βέβαια το σχέδιό του αγγίζει τη διαχρονικότητα. Ενα τέτοιο φόρεμα δεν μπορεί παρά να κάνει υψηλές πωλήσεις και να γίνει περιζήτητο.
To brand Christy Dawn δημιούργησε ένα φόρεμα-πρόταση με λεπτομέρειες που φαίνεται ότι γοήτευσαν μεγάλη μερίδα γυναικών που θέλησαν να το αποκτήσουν. Τα φορέματα της συγκεκριμένης εταιρείας γίνονται ανάρπαστα αμέσως καθώς κυκλοφορούν σε συγκεκριμένο αριθμό.
Το συγκεκριμένο midi, tan stripped φόρεμα  (Lennon dress) έχει σχετικά ογκώδη μανίκια, κουμπιά και μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Μπορεί να φορεθεί είτε πρωί είτε απόγευμα, συνοδευόμενο από εσπαντρίγιες και μια straw bag.
Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια διαδικτυακών χρηστών στις φωτογραφίες των φορεμάτων στο Instagram δείχνοντας τη λαχτάρα για να το αποκτήσουν, την ευχαρίστηση που το απέκτησαν και την απογοήτευση που δεν πρόβαλαν να το αποκτήσουν γιατί για ακόμα μια φορά εξαντλήθηκε.



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου