Μπαλόνι οργασμού



Προοριζόταν για εργαλείο εργαστηριακής έρευνας, αλλά τελικά κατέληξε όργανο για εξασφαλισμένη γυναικεία σεξουαλική ηδονή.
Ο παράγων πρόκλησης κολπικής πίεσης, όπως ήταν το επιστημονικό όνομά του, που προδίδει και την όχι και τόσο ευχάριστη αποστολή για την οποία τον προόριζαν οι ερευνητές, αντί να προκαλεί πόνο, διαπιστώθηκε ότι προκαλεί αυξημένη σεξουαλική διέγερση.
Το όργανο αυτό, που θα χρησιμοποιούνταν στο πλαίσιο μελέτης για τα αίτια του πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ, λειτουργεί αποκλειστικά με τηλεχειρισμό που δίνει την εντολή να γεμίζει με νερό όταν εισέρχεται στον κόλπο.
Σε μια μικρής κλίμακας μελέτης που έγινε από ομάδα του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ σε 42 γυναίκες, οι ειδικοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια κάθε άλλο παρά αναμενόμενη επίδραση αυτού του γκάτζετ. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες που παρακολούθησαν πορνό αλλά και μη σεξουαλικής φύσης σκηνές από ταινίες όπως... ο «Φόρεστ Γκαμπ», δεν είχαν βιώσει στο παρελθόν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Κατά τη διάρκεια των «θεαμάτων» τοποθέτησαν τον επαγωγέα στον κόλπο τους και από άλλο δωμάτιο οι ερευνητές έδιναν την εντολή φουσκώματός του, έχοντας ωστόσο εκχωρήσει την επιλογή στις γυναίκες να επιλέγουν τα όρια της πίεσης που τους προκαλούσε. Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι οι γυναίκες που είχαν δει πορνό άφηναν το μπαλόνι να φουσκώσει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Επίσης, κατέγραψαν ότι αυτές που έβλεπαν πορνό και χρησιμοποιούσαν το βοήθημα δήλωσαν υψηλότερα επίπεδα διέγερσης. «Η άσκηση πίεσης στον κόλπο μπορεί να αυξάνει τα επίπεδα της υποκειμενικής σεξουαλικής διέγερσης κατά τη διάρκεια σεξουαλικά διεγερτικών οπτικών ερεθισμάτων, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτή η πίεση μπορεί να ενεργοποιεί τη διέγερση σε σεξουαλικά υγιείς γυναίκες» σχολιάζουν σχετικά οι ερευνητές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου