Φέτος ανατρέπει τις ισορροπίες στα Καλάμια η κουζίνα του Delmar..!!!


Το καφέ Delmar στα Καλάμια είναι ταυτισμένο με την τουριστική πορεία της παραλίας της Κορίνθου.
Πολλά-πολλά χρόνια κρατά διαρκώς όρθια την σημαία της ποιότητας και του ξεχωριστού.
Αποτελεί την εγγυημένη έξοδο στην παραλία για τους Κορίνθιους γιατί εκεί τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και ιδιαίτερα.
Οι πελάτες του είναι διαχρονικοί και πάντα ευχαριστημένοι για την ποιότητα της εξυπηρέτησης αλλά και την γνησιότητα όλων όσων συμβαίνουν.
Ταυτόχρονα είναι διάπλατα ανοικτό στον Κορινθιακό.
Απο τις αρχές του χειμώνα πέρασε ολοκληρωτικά στα χέρια του Τάκη Καλογερόπουλου.

O  Τάκης, μεγαλωμένος μέσα στα καφέ επαγγελματικά ξέρει τον τρόπο να κάνει το περιβάλλον όμορφο και  όλοι να νοιώθουν άνετοι, μπροστά στον Κορινθιακό.

Το Delmar καιρό τώρα έχει παράλληλα ξεκινήσει την κουζίνα του και έχει μετατραπεί  σε all day food bar.
Η κουζίνα του έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στα Καλάμια γιατί είναι εξαιρετικά προσεγμένη, πολύ Μεσογειακή και γευστική αλλά και ταυτόχρονα πολύ προσγειωμένη σε τιμές με την πραγματικότητα.
Με έμπειρο πλέον σεφ, σερβίρει πιάτα που έχουν ήδη ενθουσιάσει τους πελάτες του και αποτελούν πρόκληση για τους Κορίνθιους κάθε βαλαντίου,χωρίς να προκαλούν, παρά μόνοι τις αισθήσεις.

Ολα αυτά συνδυασμένα με εξαιρετικά Κορινθιακά κρασιά αλλά και την μοναδική θέα ανοίγουν ένα νέο δρόμο στο καφέ που αποτελεί σημείο αναφοράς καλοκαίρια και χειμώνες στην Κόρινθο.
Οπως λένε οι συνεργάτες του Τάκη Καλογερόπουλου, η νέα εποχή στο Delmar, δεν θα σβήνει την ιστορία του αλλά θα την πάει πολύ πιο μακριά.!

Πάντα κρατώντας τις αρχές ενός καφέ, που δεν αντέχει μόνο τα κύματα του Κορινθιακού αλλά και τις αλλαγές στις προτιμήσεις και την αγορά των Κορινθίων.!

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου