Γιατί οι επαγγελματίες της Κορίνθου βάζουν καύσιμα στον Μπινιάρη;


Γεμίζεις και κερδίζεις! Υπάρχουν τρόποι για να βρείτε το πρατήριο που συμφέρει να εξυπηρετείστε,καθώς και τον πρατηριούχο που σαν ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ βάζει καθαρά καύσιμα σε σωστή ποσότητα. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε, τι πρέπει να κοιτάτε.

Το πρατήριο που ΣΥΜΦΕΡΕΙ δεν είναι πάντα το πιο φθηνό. Γιατί η όποια διαφορά των 0,03 ευρώ στο λίτρο, σε βάθος χρόνου μεταφράζεται -για τον μέσο οδηγό- το πολύ σε 40 ευρώ/έτος. ¶ρα, το πρατήριο που συμφέρει είναι το ΚΑΘΑΡΟ πρατήριο.
 Αυτό που σου πουλάει την σωστή ποσότητα και ποιότητα καυσίμου, δηλαδή καύσιμο με… χιλιομετρική απόδοση, καύσιμο που σε γλιτώνει από βλάβες που οφείλονται στο καύσιμο, βλάβες οι οποίες κοστίζουν πολύ περισσότερα από 50 ευρώ.
Πως όμως θα βρεις τον ΣΩΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;

Η απάντηση εδώ, δυστυχώς, είναι εμπειρικά και θέτοντας συγκεκριμένα κριτήρια-κανόνες. Σωστός επαγγελματίας, λοιπόν:
- Είναι ο πρατηριούχος που επενδύει στον πελάτη, ο ιδιοκτήτης πρατηριούχος που κάνει αυτό το επάγγελμα χρόνια.
- Είναι αυτός που διατηρεί καθαρές τις δεξαμενές του, ακόμα και αν αυτό του κοστίζει (8.000 ευρώ τον χρόνο παρακαλώ!) , αλλά και γενικά όλο τον περιβάλλοντα χώρο του πρατηρίου.
- Είναι αυτός που έχει δικό του βυτίο και το κρατάει καθαρό από βρωμιές.
- Είναι αυτός που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες οδηγοί.
 Γιατί τον ταξιτζή και τον φορτηγατζή που κάνει το Κόρινθος – Θεσσαλονίκη με κλειστά μάτια δεν τους ξεγελάς εύκολα. Αυτοί γνωρίζουν ακριβώς την απόκριση που πρέπει να έχει ο κινητήρας σε κάθε πάτημα του γκαζιού, γνωρίζουν ότι γεμίζουν με 400 ευρώ και όχι με 420. Αυτούς δεν τους ξεγελάς και αυτούς πρέπει να έχεις πελάτη…

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους συν το γεγονός ότι τα καύσιμα είναι απο την AVIN και σε ελάχιστα λεπτά μεταφέρονται απο το διυλιστήριο της motor Oil στις δεξαμενές του το Ανεξάρτητο πρατήριο "Μπινιάρης", μπροστά απο το Jumbo στην παλιά Εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών, δεν έχει μόνο τα πιο φτηνά καύσιμα στην Κόρινθο αλλά το εμπιστεύονται οι επαγγελκματίες που γνωρίζουν απ' έξω όλα τα βενζινάδικα της περιοχής αλλά και της χώρας.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ;
-Γιατί είναι ιδιόκτητο το πρατήριο και έχει λιγότερα έξοδα
-Γιατί είναι ανεξάρτητο και διαπραγματεύεται μόνο του με την ΑVIN τις τιμές
-Γιατί έχει δικό του βυτιοφόρο
-Γιατί είναι στον χώρο των καυσίμων απο το 1962.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου