Το "σύστημα" Τσιχριτζή στηρίζει τους υπόδικους της ΕΠΟ!!!


Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται το έλα να δείς.
Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί εξαιτίας των αθλιοτήτων που κάνει η ομάδα που ελέγχει την ΕΠΟ, την Επιτροπή διαιτησίας και όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η υπόδικη πλέον διοίκηση του Γκιρτζίκη, έχει οδηγήσει το ποδόσφαιρο σε εξαλθίωση αλλά δεν θέλει να φύγει απο τις καρέκλες, παρά το γεγονός απο απο χθές και η Fifa καταγγέλει την ΕΠΟ.
Διαβάζω σήμερα σε ρεπορτάζ των αθλητικών εφημερίδων:
"Σήμερα στις 11.00 το πρωί και ο επικεφαλής της ξένης αντιπροσωπείας Κωστάκης Κουτσοκούμνης μαζί με τους υπόλοιπους εκπρόσωπους της FIFA και της UEFA πήγαν περίπου μία ώρα νωρίτερα στην ομοσπονδία. Κι αυτό γιατί ήθελαν να ενημερώσουν τη διοίκηση της ΕΠΟ σχετικά με τις τομές που θα ανακοίνωναν λίγο αργότερα και στις ΠΑΕ προκειμένου να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα της διαιτησίας το οποίο κάνει διαρκώς κουρέλι την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όταν όμως ο Γκιρτζίκης και οι συν αυτώ άκουσαν από τους ξένους ότι θα πρέπει να συσταθεί νέα επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ αποτελούμενη αποκλειστικά από διεθνείς πρώην διαιτητές (οπότε «τελείωνε» ο -«εκλεκτός» της ΕΠΟ- Γκρούτσης) και ότι αυτή η επιτροπή θα τελεί υπό διεθνή επιτροπεία (δηλαδή των FIFA/UEFA) και θα καταρτίσει εξαρχής τον πίνακα διαιτητών και βοηθών του πρωταθλήματος (άρα θα πήγαινε στα σκουπίδια η σημερινή «συστημένη» λίστα ρέφερι), έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Και αντέδρασαν σπασμωδικά, αποφασίζοντας να κάνουν… Κούγκι την ΕΠΟ και να «αυτοκτονήσουν» ηρωικά!

Αρνήθηκαν πεισματικά να κάνουν αποδεκτές τις αλλαγές της FIFA στη διαιτησία, να πραγματοποιήσουν την οποιαδήποτε σχετική αλλαγή στο καταστατικό της ΕΠΟ και να δεχτούν τους εκπροσώπους των ΠΑΕ και ανάγκασαν με την πρωτοφανή, προκλητική και αδιάλλακτη στάση που κράτησαν, τους ξένους απεσταλμένους να τα μαζέψουν και να φύγουν εξοργισμένοι από την ομοσπονδία στις 11.05.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους αντιμετωπίζοντας αυτήν την ανοίκεια στάση από τους διοικούντες την ΕΠΟ, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πλέον υπόδικοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και έχουν κηρυχθεί αυτοδικαίως έκπτωτοι. Εκείνοι όμως όχι μόνο αρνούνται να φύγουν, αλλά… αλυσοδένονται στις καρέκλες τους για να προστατέψουν μέχρι τελικής πτώσεως τα συμφέροντά τους και το «σύστημά» τους."

Αυτή λοιπόν την ΕΠΟ και αυτούς τους ανθρώπους στηρίζει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, του κ.Μιχάλη Τσιχριτζή.!!!!
Οπως και όλο το "σύστημα" που μεταλλάσσεται  αλλά κρατά δέσμιο και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο,το οποίο με πάθος στηρίζει τους υπόδικους της ΕΠΟ.
Βεβαίως κάποιοι κερδίζουν απο αυτό και τους είναι αδιάφορη η εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Τα λόγια περιττεύουν!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου