Πόλεμο κήρυξε ο κ.Νανόπουλος σε συνεργάτες του Πνευματικού!


O πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορίνθου κ.Νανόπουλος επέλεξε να απαντήσει με πρόσωπα σε όσα καταγγέλονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με αναθέσεις στο επιμελητήριο.
Είναι η πρώτη φορά που ο κ.Νανόπουλος μπαίνει σε ονοματολογία και παραθέτει στοιχεία για όσους δημοσιογράφους ή πολιτικά πρόσωπα, ζητούσαν να δώσει εξηγήσεις.
Τα βέλη του κ.Νανόπουλου εστιάστηκαν στο κανάλι tv Super,στον Νίκο Σταυρέλη, τον επιχειρηματία Ηλία Κακογιάννη, το λιμανικό ταμείο, τον Γιώργο Ναστούλη.
Παρουσίασε στοιχεία ακόμα και εντάλματα πληρωμής.
Αλλα δεν έμειναν εκεί οι καταγγελίες.
Επεκτάθηκαν σε συγγενεις και στον κουνιάδο του δημάρχου.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης άνοιξε μεγάλα κεφάλαια και "πόλεμο" με πολύ κόσμο, στην προσπάθεια του να αποδομήσει το "σύστημα" Πνευματικού.
Και όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις επιτέθηκε και στον αδελφό του δημάρχου.
Δύο χρόνια πριν γίνουν οι εκλογές του 2019 το πολιτικό θερμόμετρο στην Κόρινθο ανεβαίνει ατα ύψη και πλέον μπαίνουμε σε μία περίοδο, που θα πολωθεί η κατάσταση και ο σώζων εαυτό σωθήτο.
Οι καταγγελίες του κ.Νανόπουλου, ακούγονται εντυπωσιακές χωρίς να σημαίνει αυτό δεν θα απαντήσουν όσοι άκουσαν το όνομα τους και συνδέθηκαν με συγκεκριμμένες μομφές τόσο για την νομιμότητα όσο και την ηθική τους.
Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του επιμελητηρίου επιλέγει την προσωπική αντεπίθεση και μάλιστα με τόσο έντονο τρόπο. Οπως φαίνεται αλλάξει τακτική απέναντι στην δημοτική αρχή και περνά σε επίθεση διαρκείας.
Αφορμή για όλα αυτά ήταν η αντιπαράθεση με τον κ.Κάππο πριν λίγες ημέρες, ο οποίος αποκάλυψε ότι το επιμελητήριο πληρώνει με ανάθεση τον πρώην διευθυντή του για να κρατά τα λογιστικά.
Το θέμα τώρα έγινε απόλυτα πολιτικό με σοβαρές προεκτάσεις δικαστικές.
Είναι δεδομένο ότιθα υπάρξουν ανταπαντήσεις και νέες διευκρινήσεις απο τον επικεφαλής της μειοψηφίας.
Οι εκλογές του 2019 μόλις ξεκίνησαν και μάλιστα με τους χειρότερους οιωνούς.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου