Γιατί δεν πας στον εισαγγελέα κ.Νανόπουλε;


Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, σε μία αποστροφή της σημερινής του συνέντευξης είπε:
"Δεν επιτρέπω σε κανένα να αμφισβητήσει την νομιμότητα και την ηθική την δική μου και των συνεργατών μου.Και περιμένω απο την άλλη πλευρά να βάλουν μυαλό...για το καλό τους"...!
Τι ακριβώς περιμένει δηλαδή;
Αν βάλουν μυαλό όλες αυτές οι καταγγελίες που έκανε σήμερα δεν θα έχουν ισχύ;
Αν βάλουν μυαλό οι "απέναντι" και δεν πειράζουν τον ίδιο ή συνεργάτες του, τότε δεν θα αποκαλύψει τα άλλα πολλά στοιχεία και καταγγελίες που δήλωσε ότι έχει στην διαθεσή του;
Ισως να μην ήταν αυτή η πρόθεση του αλλά αυτά που είπε ο κ.Νανόπουλος περισσότερο ως απειλή ακούγονται για τους αντιπάλους του.
Το ίδιο απειλητική ήταν και η προεδοποίηση του και προς άλλα ΜΜΕ που έχουν κάποιας μορφής εξαρτημένη σχέση με τον δήμο, τα οποία προφανώς γνωρίζει και πιθανόν τα αποκαλύψει σε νέο χρόνο.
Είναι αλήθεια οτι ο κ.Νανόπουλος δεν έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα "μιντιακό σύστημα", που να μπορεί να στηρίξει τις πολιτικές ή άλλες επιλογές του και για αυτό περισσότερο φταίει ο ίδιος παρά τα ΜΜΕ.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι δηλώσεις Νανόπουλου που ανεξάρτητα απο κάθε τι άλλο είναι σοβαρές δεν παίζουν σήμερα παρά μόνο σε ένα μέσο, χωρίς μάλιστα σχολιασμό.
Μία εύκολη προσέγγιση απο την παράταξη της μειοψηφίας θα είναι η ατάκα....ότι στην Κορινθία δεν υπάρχει δημοσιογραφία και ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι ρυπαροί.
Είναι οι ίδιο δημοσιογράφοι ή "δημοσιογράφοι" τους οποίους καταγγέλει ως σύστημα.!
Ας αποφασίσει αν υπάρχει ένας ρυπαρός συρφετός ή ένα δομημένο σύστημα.
Κανείς στην πόλη αυτή δεν θέλει 2 χρόνια απο σήμερα να μπούμε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με οσμές σκανδάλων, δημόσιους κανιβαλισμούς και με υπονοούμενα.
Αν εκτιμά ότι υπάρχουν παρανομίες οφείλει να απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές για να μην είναι κανένας όμηρος ψιθύρων και κακοβουλίας. Αυτές θα κρίνουν αν συντρέχουν λόγοι παρανομίας, αθέμητου ανταγωνισμού κλπ...Αυτές θα κρίνουν πιθανούς ενοχους αλλά και όσους είναι πραγματικά αθώοι, για να μπορούν να διεκδικήσουν τον σεβασμό των Κορινθίων.
Κάθε τι άλλο είναι άδικο και απαράδεκτο.
Η προσφυγή του στις δικαστικές αρχές είναι μονόδρομος για  στην αντίθετη περίπτωση θα πεταχθεί λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος...!
Αλλά και πολιτικά δεν είναι ορθό να προειδοποιείς κάποιον να βάλει μυαλό απο την στιγμή που τον κατηγορείς για σκάνδαλα.
Αν σταματήσει να είναι σκανδαλιάρης θα του το συγχωρήσεις δηλαδή;
Δεν θέλω να προδικάσω τίποτα αλλά...
Οσο αφορά το ηθικό κομμάτι.
Ο ίδιος διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει συνεργάτες έμμισθους ή άμισθους και να μην δέχεται μύγα στο σπαθί του για αυτούς.
Στον δήμαρχο όμως δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και αφήνει να εννοηθεί  με τις δηλώσεις του ότι συνεργάτης του Πνευματικού σημαίνει αυτόματα διαπλοκή και ντροπή.
Αυτό και αν δεν είναι απίστευτο...!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου