Τι απάντησε για το Ενωσιακό γήπεδο ο Μιχάλης Τσιχριτζής


 Ο πρόεδρος της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορνθίας. κατηγορήθηκε πριν λίγες ημέρες απο την παράταξη του κ.Στάθη Γκουρβέλου ότι αδιαφόρησε στην θητεία του με αποτέλεσνμα η Ενωση να μην έχει δικό της Ενωσιακό γήπεδο όπως συμβαίνει αλλού στην Ελλάδα.
Μέσω του γραφείου τύπου της παράταξης: "Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου" απάντησε ως εξής σήμερα οκ.Τσιχριτζής:

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Η παράταξη της Ενωτική Κίνησης πρέπει να ξέρει, διότι πολλοί εξ αυτών ήταν σε προηγούμενες Διοικήσεις της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, πως χάθηκε το Ενωσιακό Κέντρο που είχε εγκριθεί να γίνει στο Λέχαιο Κορινθίας με χρηματοδότηση της ΕΠΟ.

Όσοι ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια με το ποδόσφαιρο στην Κορινθία ξέρουν την αλήθεια.

Εμείς δεν είχαμε δεσμευτεί για την δημιουργία Ενωσιακού Κέντρου όμως έγιναν πολλές προσπάθειες και όσοι ήταν κοντά στα αθλητικά δρώμενα το ξέρουν.

Προσπαθήσαμε καταθέτοντας πλήρη φάκελο στον τέως Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη, να μας παραχωρήσουν το γήπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού για να γίνει προσπάθεια να μπει σε κάποιο πρόγραμμα της Περιφέρειας σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο.

Τα ενωσιακά κέντρα από Ε.Π.Ο. και UEFA δεν χρηματοδοτούνται πλέον.

Την ευκαιρία να γίνει το 2004 ενωσιακό γήπεδο χάθηκε από προηγούμενες Διοικήσεις λόγω της αντιπαράθεσης που είχαν με τον τότε πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γκαγκάτση.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι για  να γίνει Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο με βάση προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλα προϋποτίθεται ιδιόκτητο εδαφικό τμήμα.

Το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΕΙΑΣ π.χ. έγινε πριν τέσσερα χρόνια με συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της UEFA λόγω των πυρκαγιών που είχαν γίνει στο Νομό Ηλείας και η Ε.Π.Σ. Ηλείας είχε και την απαραίτητη ιδιοκτησία.



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου