Η μοναχική και εντυπωσιακή πορεία του Γιάννη Χόντια..!

Μπορεί στις μέρες μας να μην γίνονται θαύματα αλλά η ομάδα του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο είναι ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα.
Μία ομάδα που κινείται μέχρι τώρα σε μία άλλη λογική και προσπαθεί να μπεί στο κλάμπ των μεγάλων της Κορινθίας διατηρώντας τις αρχές της.
Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι αυτό θα φανεί απο τον Σεπτέμβριο που η ομάδα θα μπλέξει στα βάτα του Κορινθιακού κατεστημένου.
Και αν ο παπά-Παύλος είχε την ιδέα και έφτιαξε την υποδομή υπάρχει πίσω απο τον Αγιο Γεώργιο ένας άνθρωπος που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και μέσα στο γήπεδο και έξω απο αυτό με αποτέλεσμα φέτος η ομάδα να έχει πάρει το πρωτάθλημα απο τον Ιανουάριο.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χόντια.
Ενας πολύ καλός τερματοφύλακας που έπαιξε σαν παίκτης σε όλες τις μεγάλες ομάδας της Κορινθίας και άφησε πίσω του μία καλή ιστορία.
Πας Κόρινθο,Αρχαία Κόρινθο,Νίκη Ρέντη ,Ζευγολατιό,Παμβοχαικός,Πέλοπα,Ατρόμητος Χιλιομοδιου, ΑΟΛ, Ισθμιακός και Θύελλα Πετρίου ήταν οι σταθμοί της καριέρας του σαν παίτκης.
Στα 30 αποφάσισε να γίνει προπονητής και την πρώτη μάλιστα χρονιά με τον Αο Αλμυρής έγινε υπερπρωταθλητής στην Γ' κατηγορία μέχρι να δεχθεί το κέλευσμα του παπά-Παύλου.
Ετσι δουλεύοντας χρόνια στην ομάδα αυτή με παιδιά που έχει βγάλει απο τις ακαδημίες και με ένα μπάτζετ που δεν ξεπέρασε φέτος τις 6-7.000 ευρώ έφερε τον Αγιο Γεώργιο στην Α' κατηγορία.
Τα αποδυτήρια, ο πάγκος και οι προπονήσεις είναι πραγματική εκκλησία...!
Ολα συμβαίνουν στο γήπεδο και εκεί φαίνεται ότι ο Χόντια έχει ταλέντο και με δουλειά 16 ώρες την ημέρα φέρνει αποτελέσματα.
Ο Χόντια δεν είναι σε κανένα σύστημα της Κορινθίας, ούτε προπονητικό μα ούτε και δημοσιογραφικό για αυτό και δεν γράφονται διθύραμβοι απο κανένα παρά τις επιτυχίες του.
Σε αντίθεση με προπονητές που γίνονται σχεδόν "μάγοι" ενώ έχουν "φροντίσει¨οι πρόεδροι για τις..επιτυχίες.
Και στην Α' κατηγορία ο Χόντια θα είναι στον πάγκο της ομάδας με μία τεράστια πρόκληση μπροστά του. Να αποδείξει ότι οι μέχρι σήμερα επιτυχίες του μπορούν να σταθούν και στο υψηλότερο επίπεδο.
Στα ατού του είναι ότι κινείται αθόρυβα και δουλεύει πολύ.
Στα μείον του είναι ότι φέτος όλοι περιμένουν,ιδιαίτερα οι συνάδελφοι του  να αποτύχει για να μην σηκώσει κεφάλι.
Ο καιρός θα δείξει...

Μαϊος 2017
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου