Απο την Κορινθία θα έλθει η μεγάλη έκρηξη στην περιφέρεια...!

Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, αν κάτω απο το κείμενο στήριξης του περιφερειάρχη μετά την ερώτηση της ΝΔ υπάρχουν οι υπογραφές του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και των περιφερειακών συμβούλων.
Πολύ θα θέλαμε να τις δούμε...!
Με το θέμα των υπογραφών έγινε μάχη στην ολομέλεια της παράταξης στην Τρίπολη.
Αρκετοί δεν ήθελαν να υπογράψουν σε αντίθεση με τους εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες που για να κρατήσουν την θεσούλα, υπέγραψαν ακόμα και σε λευκό χαρτί.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Ο κ.Τατούλης σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε όλη την χώρα δεν έχει αλλάξει τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες και δεν έχει σκοπό να το κάνει για να βρεθεί μπροστά σε νέες εκπλήξεις και παραιτήσεις.
Ετσι κρατά θεματικό τον κ.Παπαγγελόπουλο αλλά έχει υποσχεθεί και στους άλλους επτά ότι θα τους κάνει αντιπεριφερειάρχες...!
Οπως είναι φυσικό όλοι περιμένουν.
Γκρινιάζουν, βρίζουν στους διαδρόμους αλλά περιμένουν γιατί τα 2.000 και πλέον ευρώ που είναι ο μισθός του αντιπεριφερειάρχη δεν βρίσκονται σήμερα.
Κανείς δεν κουνιέται και  παρά το γεγονός ότι οι Νεοδημοκράτες νοιώθουν άβολα στηρίζουν την επίθεση που κάνει στην ΝΔ ο κ.Τατούλης.
Οποιος δεν στηρίξει μπαίνει στην μαύρη λίστα της αυλής Τατούλη...!!!

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΕΚΡΗΞΗ" ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΑ...!
Οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στους Κορίνθιους περιφερειακούς συμβούλους απο την μία πλευρά. Απο την άλλη η  δυναμική που έχει στην κοινωνία ο αντιπεριφερειάρχης κ.Καλλίρης που δεν έχει καμία σχέση με αυτή του κ.Τατούλη αλλά και το Κορινθιακό ταπεραμέντο, έχουν ήδη δημιουργήσει συνθήκες έκρηξης.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι θα επίκειται πολιτικός σεισμός απο την Κορινθία που θα ταρακουνήσει την πολυθρόνα του περιφερειάρχη στην Τρίπολη...!
Μία απρόβλεπτη εξέλιξη που είναι θέμα χρόνου να συμβεί,χωρίς η ΝΔ να κινήσει διαδικασίες με τους περιφερειακούς της συμβούλους...!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ....
Αυτό δεν το έχει προβλέψει ο σχεδιασμός Τατούλη...!
 Street life



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου