9 χαμένα χρόνια με τον Τατούλη για την Πελοπόννησο...!


Την στιγμή που τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο είναι σε πλήρες αδιέξοδο ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης επικαλείται μία δικαστική απόφαση και ζητά απο την ΝΔ να του ζητήσει συγνώμη, γιατί έκαναν ερώτηση στη Βουλή Πελοποννήσιοι βουλευτές.
Είναι μία συνηθισμένη πολιτική τακτική του κ.Τατούλη να προσπαθεί να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα πετώντας την μπάλα στα χωράφια.
Δυστυχώς για αυτόν ο πολιτικός χρόνος τελειώνει.
Η Πελοπόννησος το 2014 παρασύρθηκε απο τις Φαραωνικές εξαγγελίες του όπως και η ΝΔ και κέρδισε για δεύτερη φορά τις εκλογές.
Ομως πλέον έχει γίνει σε όλους ορατό ότι η περιφέρεια σε όλα τα επίπεδα οπισθοχωρεί και φτωχοποιείται.
Κανένα έργο δεν προχωρά και δεν μπορεί να προχωρήσει και πλέον και τα πολιτικά κόμματα αντιλαμβάνονται ότι η περιφερειακή αρχή του κ.Τατούλη ασκεί μία διαχειριστική και μόνο πολιτική και μάλιστα με πολλά να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
Οι βερμπαλιστικές μεγαλοστομίες του κ.Τατούλη, εκνευρίζουν την κοινωνία η οποία διασπιστώνει ότι αυτά είναι τακτικισμοί για να διατηρηθεί στην εξουσία με ότι τέχνασμα εμπνευστεί.
Το 2019 η Πελοπόννησος θα αλλάξει χέρια για να επανέλθει στην κανονικότητα και να αποτελέσει μία δυσάρεστη και μόνο ανάμνηση ο κύκλων των χαμένων ευκαιριών
Λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε όλοι και ο χρόνος περνά γρήγορα...!
Τα χαμένα για την Πελοπόννησο χρόνια είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν το στίγμα του για δεκαετίες αλλά μία περιφερειακή αρχή με όρεξη για δουλειά και σεβασμό στους πολίτες θα μπορέσει στο μέλλον να δημιουργήσει πραγματικές ευκαιρίες για όλους μας.
Σήμερα τις ευκαιρίες της έχει μόνο η "Πελοπόννησος Α.Ε" και όχι ο λαός του Μοριά.
Οσο αφορά τα σκουπίδια όλες οι Ελληνικές περιφέρειες το έλυσαν το πρόβλημα εκτός απο την Πελοπόννησο.
 Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου