Αποπλανήστε τον με πέντε απλά tips


Κάθε ερωτική νύχτα πρέπει να είναι μοναδική, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που αν τα εφαρμόσει μία γυναίκα, σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία στην αποπλάνηση του συντρόφου της. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, τα πέντε πράγματα που πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να κάνει τον σύντροφό της να... παραμιλά είναι τα ακόλουθα:    

 Tα πέντε βήματα για να του χαρίσετε μία νύχτα αξέχαστη

1. Ξεκινήστε από το πρωί με ερωτικά μηνύματα για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Το σεξ δεν θα πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει με την ερωτική πράξη. Ένα ερωτικό sms την ώρα που ο αγαπημένος σας είναι στο γραφείο ή ένα ερωτικό ραβασάκι με μία πρόκληση για ένα ρομαντικό δείπνο είναι ότι καλύτερο για να τον ξαφνιάσετε ευχάριστα.

 2. Μην κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Ήρθε η ώρα για να πειραματιστείτε στο κρεβάτι. Τολμήστε να κάνετε ότι δεν έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

3. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τον ανάψετε προκειμένου να εξασφαλίσετε πολλούς γύρους ερωτικής απόλαυσης. Ξεκινήστε με ένα ερωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια.

4. Χρησιμοποιήστε το βλέμμα σας για να τον ανάψετε. Με μία φλογερή ματιά, το ερωτικό παιχνίδι γίνεται ακαταμάχητο.

5. Πάρτε εσείς την κατάσταση στα χέρια σας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι άνδρες έχουν τα ηνία στο κρεβάτι. Αυτή τη φορά όμως, καλό είναι να τον ξαφνιάσετε. Γι΄αυτόν θα είναι σίγουρα μία νέα εμπειρία.  Δοκιμάστε το!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου