Σταύρος Δανιήλ: Με… καρδιά 18χρονου!


Τι 30, τι 40, τι… 50 θα μπορεί να λέει ο Σταύρος Δανιήλ σε μερικά χρόνια από τώρα, αφού στα 41 του συνεχίζει να κάνει «θραύση» στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.
Ο ΚΑΟ Κορίνθου έφτασε με άνεση σε έναν απόλυτο θρίαμβο κόντρα στον Πορφύρα, με 85-50. Η ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, έχοντας ως κύριο στοιχείο τον καιρό που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, την ηγετική προσωπικότητα του Σταύρου Δανιήλ, ο οποίος κυριαρχεί απόλυτα στις «μάχες» της ρακέτας.
Ο ψηλός… ετών 41 κυριαρχεί απόλυτα απέναντι στους αντιπάλους του, με την εμφάνισή του κόντρα στους Πειραιώτες να είναι η καλύτερή του στην φετινή χρονιά, με 16 πόντους και δύο τρίποντα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε 12 πόντους με δύο τρίποντα στο Αίγιο, όντας εκ των «οδηγών» στο να «σπάσει» η έδρα του Κεραυνού μετά από τέσσερις μήνες. Φαίνεται πως το λέει… η ψυχή του, καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται σαν έφηβος, βιώνοντας μία δεύτερη νιότη.
Χαρακτηριστικό είναι, ότι είναι εκείνος που έδειξε δις το δρόμο, αφού στο Αίγιο πέτυχε τους πρώτους 7 πόντους της ομάδας του, ενώ χθες (26/2) σκόραρε τους πρώτους 10…
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου