Με παίκτη απο Super League και διεθνή ξένο απαντά η Κόρινθος '06


Μπορεί λόγω Χριστουγέννων το πρωτάθλημα της Α'κατηγορίας να έχει σταματήσει αλλά στην πρωτοπόρο ομάδα Κόρινθος '06, όλοι δουλεύουν σε φούλ ρυθμούς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόεδρος και προπονητής έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις τους και ήδη έχουν κλείσει και τις πρώτες μεταγραφές.
Ο σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Είναι γεγονός οτι η "Κόρινθος 06", παραχωρεί με δανεισμό στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία τον Αργύρη Αράπογλου. Είναι μία κίνηση που έκανε  αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Η λογική λέει ότι για να προχωρήσει ο προπονητής Σταύρος Μπινιάρης και να είναι θετικός στον δανεισμό έχει στα χέρια του νέο παίκτη καλύτερο απο τον Κορίνθιο μεσοεπιθετικό.
Θα αποδεσμευθούν  και άλλοι παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες μας και στην θέση τους θα αποκτηθούν παίκτες απο μεγαλύτερες κατηγορίες.
Το  Street Life,που έχει πλήρες ρεπορτάζ απο τις δύο Κορινθιακές ομάδες είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Μπινιάρης έχει στα χέρια του ήδη δύο πολύ δυνατά δελτία,ενώ ετοιμάζει και άλλες δύο ακόμα μεταγραφές.

Στόχος του είναι η ΄Κόρινθος '06 να είναι έναν επίπεδο πιο πάνω όπως λέει συνεργάτης του.


ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό στην Ελλάδα ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στην Β' Εθνική και στην Super League. Παίκτη που είναι πολυτέλεια για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή αλλά έχει ήδη υπογράψει δελτίο και θα παίξει και στον πρώτο αγώνα στις 7 Ιανουαρίου με τον Ισθμιακό.


ΔΙΕΘΝΗΣ 21ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ
Η δεύτερη μεταγραφή είναι ένας 21χρονος  ανερχόμενο αστέρι απο το εξωτερικό που έχει παίξει μέχρι τώρα σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και είναι ήδη στην Κόρινθο, για να είναι και αυτός έτοιμος να αγωνιστεί με την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες μιλάνε για ποδοσφαιριστή που θα κάνει καριέρα στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που δέχθηκε να έρθει στην Κόρινθο, ως πρώτο βήμα.

Και οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν στις 2 Ιανουρίου ενώ στόχος της διοίκησης είναι να ανακονώσει και τις άλλες μεταγραφές μέσα στο πρώτο δεκαήμερο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου