"Μαφιόζοι εμποδίζουν τον ΠΑΣ και άλλα τέτοια σενάρια"

Εκτακτη συνέντευξη τύπου έκανε σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος στο ξενοδοχείο Κόρινθος.
Μιλώντας εκ μέρους του ιστορικού σωματείου ο προπονητής της ομάδας κ.Γιάννης Βασιλόπουλος,επιβεβαίωση την άμεση εμπλοκή Πισιμίση στην ομάδα, μέσω της επίθεσης σε ένα μαφιόζικο διευθυντήριο που διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Καθησύχασε τους φιλάθλους της Κορίνθου για την συμμετοχή Πισιμίση και άλλων επιχειρηματιών, που θα βάλουν λεφτά τα Χριστούγεννα και δεν διεκδικούν τίποτα παρά μόνο την άνοδο της ομάδας.
Μίλησε για προσπάθεια εκφοβισμού των επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο σχήμα και μάλιστα για απειλές, χωρίς να κατονομάσει ούτε τους επιχειρηματίες που δέχθηκαν απειλές μα ούτε και τους απειλούντες.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν δημιούργησε αυτή την στιγμή προβλήματα στον ΠΑΣ.
Τα προβλήματα είναι αλήθεια τα δημιούργησε η διοίκηση με τις επαφές της με τον κ.Πισιμίση και όσα είδαν το φώς της δημοσιότητας.
Και με άλλες επαφές που δεν έχουν δεί το φως της δημοσιότητας αλλά είναι τραγικές...!
Παρ' όλα αυτά ο προπονητής της ομάδας θεώρησε χωρίς να το πεί υπεύθυνη την Κόρινθος 06 για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΣ τα τελευταία δύο χρόνια...!
Αυτό που έχει σημασία είναι η αποστροφή του κ.Βασιλόπουλκου ότι βρέθηκε χρησιδάνειο που είχε υπογράψει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Σωτήρης Μαυρονάσιος με τον πρόεδρο της Κόρινθος 06 .Δημήτρη Μπινιάρη και αφορούσε τα 11 στρέμματα του γηπέδου του Συνοικισμού...!
Η συνέντευξη είναι πεποίθηση μας δόθηκε για εσωτερικούς λόγους και απλά ήθελε να τονώσει το οπαδικό πνεύμα των φίλων της ιστορικής ομάδας.!
Και μόνο αυτό.!
Απάντηση δεν δόθηκε σε κανένα θέμα της επικαιρότητας...!
Ιστορικά:
Απο το 1965 μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να κάνει κακό στην Μπάρτσα ΕΚΤΟΣ απο αυτούς που διοίκησαν την ομάδα.!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου