Είναι αυτή η τέλεια γυναίκα;


Οι περισσότεροι ψάχνουν το τέλειο. Κάτι πολύ δύσκολο. Δείτε παρακάτω και πείτε μας αν αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια Ελληνίδα γυναίκα.
Tα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει άρδην και χάρη στην επιδραστικότητα των social media η τέλεια Ελληνίδα είναι μελαχρινή, με γεμάτα φρύδια και πλούσια «προσόντα» πάνω και κάτω από μια λεπτή μέση. Και ιδού πώς θα έμοιαζε αν τα πιο δυνατά σημεία διάσημων κυριών ένωναν τις δυνάμεις τους.
Σάββατο βράδυ στο Κολωνάκι και η πλατεία γεμίζει με όμορφα και ταυτόχρονα μυστηριώδη κορίτσια που αποφεύγουν να χαμογελούν για να μη χάσουν λίγη από την επιτηδευμένη αγριότητά τους. Προσπαθούν να κρατήσουν σταθερό τον ρυθμό του βηματισμού τους, ακόμα και αν γίνεται το αδιαχώρητο. Μελαχρινές με ίσια στιλπνά μαλλιά ως επί το πλείστον, φορούν σκούρο κραγιόν, μαύρες δερμάτινες μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και τσόκερ από κόκκινη βελούδινη κορδέλα. Μοιάζουν σίγουρες ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο ιδεατό πρότυπο της ομορφιάς για το 2016. Αλήθεια, όμως, πώς ορίζεται η τέλεια ομορφιά σήμερα;
Ταιριάζουν οι καστανές αποχρώσεις σε όλες; Είναι συμβατά τα γεμάτα φρύδια και χείλη σε όλα τα σχήματα προσώπου; Και πόσο αρμονικοί είναι οι πλούσιοι γλουτοί σε μια γυναίκα με κοντό σωματότυπο και στενούς ώμους; Οι διασημότητες που ξεπροβάλλουν με δύναμη από τα social media καθορίζουν πλέον τις παγκόσμιες τάσεις και τα κορίτσια πηγαίνουν στο κομμωτήριο και στην αισθητικό τους κραδαίνοντας φωτογραφίες της Οικονομάκου, της Στικούδη και της Νταφοπούλου. Ωραιότερες ή μη, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, εχτές οι λυγερόκορμες ξανθιές, σήμερα οι ζουμερές μελαχρινές, αύριο ίσως και οι κοκκινομάλλες με φακίδες και χωρίς φρύδια. Οι ειδικοί της μόδας και των τάσεων ομορφιάς μιλούν για τις σύγχρονες τάσεις και τα νέα πρότυπα – και ο μάγος του Photoshop σ’ το δείχνει στην πράξη.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου