Μικρά μυστικά για να κρατήσει το άρωμά σου


Ήρθε το φθινόπωρο και μαζί και τα καινούργια αρώματα. Αφού λοιπόν επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν και «αναστατώνουν» τις αισθήσεις σας, μάθετε πώς θα τα διατηρείτε όπως τους αξίζουν...

Να το διατηρείτε σε καλή κατάσταση:


Αν θέλεις το άρωμα σου να διατηρηθεί μην το αφήνεις εκτεθειμένο στη ζέστη ή την υγρασία αφού έτσι θα αλλοιωθεί το άρωμα αλλά η ποιότητά του.
Κράτησέ το μακριά από το φως και βρες ένα σημείο που θα το έχεις μέσα στο δωμάτιό σου. Το καλύτερο σημείο είναι σε κάποιο συρτάρι στο δωμάτιό σου. Για την τσάντα σου μπορείς να πάρεις μια μικρή συσκευασία που θα την έχεις πάντα μαζί σου έτσι ώστε να αποφύγεις τις αλλοιώσεις του αγαπημένου σου αρώματος.

Προσοχή στο μπάνιο:

Αν δεν έχει θέμα ο χώρος του μπάνιου σου με τους υδρατμούς τότε μπορείς να το έχεις και στο μπάνιο σου αλλά και στο ψυγείο ακόμη για να διατηρείς τις νότες του και να μην αλλοιωθεί το άρωμά του.

Βάλε άρωμα στα σημεία κλειδιά του σώματός σου.
Η θερμότητα είναι αυτή που ενεργοποιεί το άρωμα. Τα σημεία που είναι πάντα λίγο πιο ζεστά πάνω στο σώμα μας, είναι αυτά όπου νιώθεις τον σφυγμό σου. Μερικά τέτοια είναι: πίσω από το αυτί, στο κάτω μέρος του λαιμού, στον καρπό, στο εσωτερικό του αγκώνα και πίσω από το γόνατο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου