Βάλε την τέχνη στην καθημερινότητά σου




Το fantastick.gr είναι ένα νέο e-shop με αυτοκόλλητα τοίχου που δημιουργήθηκε για να κάνει εύκολη και διασκεδαστική τη διακόσμηση του χώρου σου.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ίσως ο πιο απλός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος να  ανανεώσεις τον χώρο σου και να δώσεις το προσωπικό σου στυλ όχι μόνο στους τοίχους του σπιτιού σου, αλλά και στο γραφείο σου, στην επιχείρησή σου, ακόμη και στα έπιπλα, στις ντουλάπες, στο κράνος, στο laptop σου ή όπου αλλού σκεφτείς!

Δημιούργησε το δικό σου

Στο fantastick.gr μπορείς να επιλέξεις μία από τις φρέσκιες και πρωτότυπες δημιουργίες των ταλαντούχων Ελλήνων καλλιτεχνών της fantastick κοινότητας. Ή να δημιουργήσεις το δικό σου αυτοκόλλητο, στέλνοντας ένα email στο hello@fantastick.gr με το αγαπημένο σου μότο ή στίχο, τη φωτογραφία των διακοπών σου, το δικό σου σκίτσο ή απλώς την ιδέα σου. Ο κατάλληλος καλλιτέχνης από το fantastick.gr θα το μετατρέψει σε αυτοκόλλητο τοίχου ειδικά για σένα.

Μια ιδέα από το fantastick.gr

Τα πιο πρωτότυπα αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο είναι οι ζωγραφιές του παιδιού σου. Το fantastick.gr θα τις μετατρέψει σε αυτοκόλλητο τοίχου και θα αποδείξει ότι το παιδί σου είναι ένας μικρός καλλιτέχνης!

Αν είσαι κι εσύ καλλιτέχνης, γίνε σήμερα μέλος της fantastick κοινότητας για να μπορείς να εκθέσεις τα έργα σου στη fantastick gallery και να τα δεις να διακοσμούν χώρους και αντικείμενα με ξεχωριστό τρόπο.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου