Καιρός | Συννεφιά και τοπικές βροχές


Λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, προβλέπονται σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.
 Ειδικότερα, στην  Αττική   προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 Στη  Θεσσαλονίκη   προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, ενώ τοπικές βροχές πιθανόν να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.
   Αναλυτική πρόγνωση:  
   Μακεδονία, Θράκη   
 Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά τμήματα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
 Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
 Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
   Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος   
 Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά.
 Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο ανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.
 Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
   Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος   
 Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά.
 Ανεμοι: μεταβλητοί 4 μποφόρ.
 Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου