Aφήνει ελεύθερους τους δεξιούς ο Βασίλης Νανόπουλος...| VIDEO


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο Κορινθίων, από την στιγμή που ο Νίκος Σταυρέλης, ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του για τον δήμο…!

Ο επικεφαλής σήμερα της αντιπολίτευσης κ.Νανόπουλος σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του είπε ότι δεν έχει ανάγκη την ΝΔ…την οποία βεβαίως χρησιμοποιεί αλλού αλλά όχι στον δήμο…!

Ακούγεται απίστευτο αλλά όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας την συνέντευξη είναι άκρως αληθινό.

Μπορεί το 2014 ο κ.Νανόπουλος να πήρε 42% στον πρώτο γύρο ποσοστά πάνω από την ΝΔ αλλά η επιτυχία του συνδυασμού του στηρίχθηκε στο κόμμα που έβαλε πλάτη στην συντριπτική του πλειοψηφία.

Επικεφαλής σήμερα της αντιπολίτευσης, απαρνείται την κομματική στήριξη, ανοίγοντας και τις πόρτες και τα παράθυρα στους δεξιούς να κάνουν πλέον τις προσωπικές τους επιλογές απαλλαγμένοι από κάθε κομματική υποχρέωση….!


Κατά την κοινή λογική όπως πάνε τα πράγματα στην Κόρινθο, η ΝΔ ενωμένη θα έπαιρνε τον δήμο δια περιπάτου…αλλά…ο κ.Νανόπουλος δεν την έχει ανάγκη..!

Το 2014 η «Συμμαχία Πολιτών» είναι εξαιρετική επιτυχία για δύο και μόνο λόγους.

Ο πρώτος ήταν η συσπείρωση της ΝΔ και ο δεύτερος και ίσως πιο σοβαρός ήταν ότι ως αντίπαλον δέος στην δημοτική αρχή θέλοντας και μη, συγκέντρωσε κοντά του τους απανταχού…αντι-Πνευματικούς.

Σήμερα η παρουσία Χασικίδη και Σταυρέλη εξαφανίζει την μεγάλη ομάδα αντι-Πνευματικών ψηφοφόρων που πλέον έχουν πολλούς και δημιουργικούς τρόπους για να δείξουν ότι δεν θέλουν τον δήμαρχο.!

Χωρίς την ΝΔ να τον  στηρίζει η άποψη μας είναι ότι και ο κ.Νανόπουλος ξεκινά από μηδενική βάση την προσπάθεια του για τον δήμο.



Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου