Μουρίκης | Το 2016 Πνευματικός και Νανόπουλος δεν ήθελαν την έκθεση στην Κόρινθο


Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας που έγινε την Δευτέρα το βράδυ,συζητήθηκε το θέμα της έκθεσης Πελοπόννησος ΕΧΡΟ.
Ομόφωνα το συμβούλιο εξουσιοδότησε την διοικούσα επιτροπή να κάνει τα πάντα για να γίνει φέτος η έκθεση στην Κόρινθο και δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν όλοι για την επίτευξη της.
Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του κ.Σωτήρη Μουρίκη που επαναλήφθηκε μάλιστα αρκετές φορές ότι.."το 2016 οι κύριοι Πνευματικός και Νανόπουλος για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν να γίνει η έκθεση στην Κόρινθο, κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει να επαναληφθεί φέτος"...!
Ολα τα μέλη του Επιμελητηρίου έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες απο την έκθεση στον Φλοίσβο που θα δώσει ζωντάνια στην τοπική αγορά και θα τονώσει το ηθικό του εμπορικού κόσμου.
Μέχρι αυτή την στιγμή και ο δήμος Κορινθίων και το λιμενικό ταμείο βοηθούν αποτελεσματικά στην προσπάθεια του επιμελητηρίου και θα ήταν άδικο για την πόλη να μπούν εμπόδια στην έκθεση που για 4 ημέρες θα φέρει την Πελοπόννησο στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Ο κ.Μουρίκης μάλιστα προσφέρθηκε να βοηθήσει και με την παρουσία του όπου χρειαστεί προκειμένου να μην πέσει θύμα της γραφειοκρατίας η έκθεση..!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου