"Πραξικόπημα" στην κυνηγετική ομοσπονδία Πελοποννήσου


Κάθε όριο καθήκοντος, συναδελφικότητας, νομιμότητας, αξιοπρέπειας και …φιλότιμου ξεπέρασαν οι "δοτοί" της "διοικούσας επιτροπής" της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες, μέσω ανακοινώσεων και πράξεων, να μειώσουν τους αντίπαλους τους με κάθε τρόπο προέβηκαν σε μια ακόμα απίστευτη αθλιότητα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ούτε λίγο ούτε πολύ σε σημερινό τους διοικητικό συμβούλιο αποφάσισαν να μην κάνουν δεκτές, εν όψη των εκλογών της 6ης Μαΐου, τις υποψηφιότητες των συνυποψήφιων τους  κ Βαγγέλη Χριστοφόρου,  Γιώργου Ρουμελιώτη και Αθανάσιου  Μεσσήνη.  Οι λόγοι, της έτσι και αλλιώς αυθαίρετης απόρριψης των υποψηφιοτήτων  που είχαν υποβληθεί απόλυτα νόμιμα και έγκαιρα, δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστοί.
Η νέα εξέλιξη είναι μια ακόμα  νομικά ελέγξιμη και παράνομη ενέργεια που έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες τραγικές  πράξεις και αποφάσεις που σε άλλη περίπτωση θα προκαλούσαν …γέλιο.
Την απόφαση της  ακύρωσης (;) των υποψηφιοτήτων των Χριστοφόρου, Ρουμελιώτη και Μεσσήνη αποφάσισαν οι διορισμένοι Δάρμας, Δρίτσας, Κλαυδιανός, Γεωργίου, Δρούγας  (είναι και οι ίδιοι υποψήφιοι!!) ενώ ως … προσχηματικά διπλωματική κρίνεται η απουσία του πρόεδρου του ΚΣ. Αμαλιάδος κ Μουσά. Την θέση του διαχώρισε και αποχώρησε καταγελώντας την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ζαχάρως κ Χρήστος Πλιάγκος.

Οι κυνηγοί της Καλαμάτας τον τιμώρησαν
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του ΚΣ Καλαμάτας κ Π. Δρούγας απέτυχε να επανεκλέγει έστω και απλο  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του εισπράττοντας την αποδοκιμασία των κυνηγών της πόλης του για τις μέχρι τώρα επιλογές τους ως ΄΄δοτός΄΄ .
Υπενθυμίζεται πως οι ΄΄δοτοί΄ που μεθόδευσαν σε συνεργασία με την ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄ την καθαίρεση  της νόμιμης διοίκησης και συμπεριφέρονται πλέον ως δικτάτορες, αγνόησαν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για εκλογές που θα έπρεπε να έχουν γίνει  την 1η Απριλίου. Όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου τόσο πιο βρώμικος και ύπουλος γίνεται ο πόλεμος των διορισμένων εναντίον όσων θεωρούν αντιπάλους τους.

 Στόχος ο Ρουμελιώτης..
Η διορισμένη (με τι κριτήρια άραγε;) διοικούσα επιτροπή  με εντελώς απαράδεκτο και ανήθικο τρόπο προσπαθεί ύπουλα να σπιλώσει υπολήψεις και να ανακαλύψει ανύπαρκτα σκάνδαλα επί σκανδαλών εκεί που …θα ήθελε να υπάρχουν!  Τελευταίος στόχος ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης και ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης του οποίου η παράλληλη ιδιότητα του Αντιπερειφερειάρχη θεωρήθηκε ως ευκαιρία για επικοινωνιακή και όχι μόνο  εκμετάλλευση!
-Τα μέλη της ΄΄διοικούσας επιτροπής΄΄   έχουν χάσει πλέον οριστικά την όποια αξιοπιστία και νομιμοποίηση μπορούσαν να έχουν. Παραβίασαν και συνεχίζουν να παραβιάζουν το καταστατικό της Ομοσπονδίας άλλα και αυτήν ακόμα την απόφαση του διορισμού τους από  τον διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου, ∆υτικής Ελλάδας και Ιονίου  που προσδιόριζε με σαφήνεια τα περιορισμένα καθήκοντα της
-Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι είναι  προφανέστατη η συνομωσία των  διορισμένων- με την ανοχή των δασικών υπηρεσιών και του κ Μπακουλοπουλου προσωπικά-για την δημιουργία εντυπώσεων και προβλημάτων, εκεί που δεν υπάρχουν, με προφανείς στόχους.  Όπως προφανέστατη είναι και η στρατευμένη λασπολογία περιθωριακών κονδυλοφόρων του ιντερνετικού πληκτρολογίου που συμμετέχουν υπηρετώντας τις κλίκες.
ΥΓ. Το να απορρίπτουν υποψήφιοι τις υποψηφιότητες των συνυποψήφιων τους είναι όχι μόνο αστείο και προκλητικό αλλά και μια δικτατορική ενέργεια που πρέπει να διδάσκεται πλέον στο "Αστικό Δίκαιο"…
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου