Πανταζής | Η τελευταία και χειρότερη θητεία Πνευματικού..!


Δήλωση Βασίλη Πανταζή για το επεισόδιο μεταξύ Δημήτρη Μπίτζιου και δημάρχου
Ενημερώθηκα για το λυπηρό επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και προέδρου Χιλιομοδίου.
Αυτές οι καταστάσεις είναι έξω από όσα έχει ανάγκη η κοινωνία μας και οπωσδήποτε επουδενί δεν πρέπει να επαναληφθούν.
Θυμίζω στον δήμαρχο ότι η έκρηξη του προέδρου εκφράζει την δικαιολογημένη αντίδραση του απλού πολίτη, ο οποίος δεν έχει το θάρρος να του μεταφέρει προσωπικά την πικρία του για την εγκατάλειψη του χωριού του , της γειτονιάς του, για τους υπέρογκους λογαριασμούς για, για, για.
Η θητεία του Αλέξανδρου Πνευματικού εκτός του ότι είναι η τελευταία του, είναι και η χειρότερη ως προς την προώθηση των λύσεων των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει και με ευθύνη του ο Δήμος μας.
Προβλήματα στα οποία τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι πρώην(;) στενοί του συνεργάτες οι οποίοι πρωτοστάτησαν μαζί του για την οπισθοδρόμηση του τόπου μας και τώρα υπόσχονται τα πάντα.
Εύχομαι οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες να μείνουν μακρυά από ψευδοαντιπαλότητες και διλήμματα του ποιος αντιδήμαρχος θα κάνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο ή ποιος έχει περισσότερα χρήματα.
Στον δήμο Κορινθίων δεν αξίζουν τέτοιες λογικές.
Η ιστορία του ΑΠΑΙΤΕΙ ανθρώπους που θα εργαστούν μόνο για αυτόν και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της υποψηφιότητας στις προσεχείς εκλογές του συνδυασμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με στελέχη βγαλμένα από την κοινωνία, με πρώτο εφόδιο μεταξύ άλλων την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο των Κορινθίων στις προσεχείς εκλογές.
Και σε όσους μας λένε (είσαστε πολύ τίμιοι και ηθικοί για τέτοια αξιώματα), απαντούμε:
Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν οι απαραίτητοι τίμιοι και ηθικοί Κορίνθιοι οι οποίοι θα συμφωνήσουν και με το σχέδιο μας για έναν δήμο σύγχρονο , ασφαλή, ο οποίος με πραγματική «πορεία ευθύνης» θα γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες και θα μας εμπιστευθούν την διαχείριση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς εκλογές.

Βασίλης Πανταζής
Επικεφαλής Δημοτικής Παρέμβασης
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου