Τελεσίγραφο σε Χασικίδη | Ετοιμος γιατί όχι για και 6η θητεία..!


Ρουκέτες και μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε πριν λίγο ο Αλέκος Πνευματικός.
Για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων και δεν δίστασε να αφήσει να εννοηθεί ότι αυτή του η φιλοδοξία μπορεί να μείνει ενεργή για ακόμα 3-4 φορές αφού ανέφερε παραδείγματα δημάρχων στη χώρα που έχουν εκλεγεί για 4-5-6 θητείες.
Για τον Χρήστο Χασικίδη ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αρνούμενος να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με πιθανή υποψηφίοτητα, λέγοντας «ρωτήστε τον ίδιο». Επανήλθε όμως στον Χρήστο Χασικίδη με ξεκάθαρο δημόσιο παράπονο ότι δεν καταδίκασε το περιστατικό με το Δημήτρη Μπίτζιο. Το ίδιο ουσιαστικά απαίτησε και από τους συμβούλους Δράκο και Οικονόμου, θέτοντας ουσιαστικά ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ το οποίο μπορεί να σημαίνει και πολλά περισσότερα από όσα άφησε να εννοηθούν. Δεν αποκλείεται από τα λεγόμενα του Δημάρχου να προβεί σε ενέργειες σε περίπτωση που δεν καταδικαστεί απερίφραστα και άμεσα ο Μπίτζιος από τους τρεις συγχωριανούς του Χασικίδη, Οικονόμου και Δράκο.
Για τον Βασίλη Πανταζή ανέφερε ότι δεν πρόκειται να είναι τελικά υποψήφιος. «Το έχει ξανακάνει» όπως είπε.
Για το Νίκο Σταυρέλη μάλλον υπήρξε ειρωνικός ο τόνος του. Εκείνοι που με έλεγαν «Δήμαρχο των Έργων», σήμερα δεν έχουν να πουν κάτι καλό για μένα, είπε, επιχειρώντας να υπογραμμίσει ότι τόσα χρόνια ήταν μαζί του και τώρα τον κινούν απλώς οι προσωπικές του φιλοδοξίες.
Ορισμένες απαντήσεις επιχείρησε να δώσει και για το ταμείο του Δήμου Κορινθίων, όμως εκτιμούμε ότι δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με τα ερωτήματα που υπάρχουν σε πρόσφατο άρθρο που αναδημοσιεύσαμε. Χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες στις εξηγήσεις.
Πάντως οι καμπάνες χτύπησαν και ακούστηκαν δυνατά.


Πηγή:  ekorinthos.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου