ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ | Ακολουθεί την υπόσχεση του Παπαφλέσσα..!!!


Οδηγήθηκε σε παραίτηση  απο αντιδήμαρχος καθημερινότητας γιατί του χρεώθηκε η υποκίνηση του Νίκου Σταυρέλη,για την υποψηφιότητα στον δήμο.
Στα πλαίσια αυτά του χρέωθηκαν και ταπεινά κίνητρα.
Ο ίδιος πέρασε σε ένα μπρα ντε φερ με τον δήμαρχο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επέλεξε τον δρόμο του Παπαφλέσσα...
Πριν παραιτηθεί  και πριν φύγει, πρόλαβε να υποσχεθεί ότι θα γυρίσει «ή Δεσπότης ή Πασάς», όιπως ο θρυλικός και εκρηκτικός επαναστάτης.
Ο Γιώργος Μουρούτσος είναι μία προσωπικότητα που σηκώνει πολύ κουβέντα γιατί όσα έχει κάνει τα έχει κάνει με τις δικές του δυνάμεις και δυνατότητες, χρησιμοποιώντας το Αρκαδικό του ένστικτο.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε ούτε αυτός μα ούτε και κανένας άλλος να υποκινήσει τον Νίκο Σταυρέλη. Ακόμα και αν το προσπαθούσε θα έπεφτε σε τοίχο, γιατί είναι γνωστή η αυτοδύναμη προσωπικότητα του υποψήφιου δημάρχου.

Προχθές το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο ο Γιώργος Μουρούτσος βλέποντας το πλήθος των Κορινθίων, ασφαλώς και ένοιωθε ότι είχε ήδη τηρήσει την υποσχεσή του απέναντι στον δήμαρχο και τον στενό του κύκλο.
Περιχαρής μαζί με τα άλλα στελέχη της νέας παράταξης έλεγε σε όλους και με κάθε τόνο.
"Οπως βλέπετε την υποψηφιότητα Σταυρέλη δεν την υποκίνησα εγώ αλλά την επέβαλαν οι Κορίνθιοι, που ζητούν να αλλάξουν τα πράγματα στον δήμο".
Ο Γιώργος Μουρούτσος μαζί με τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη, τον Παναγιώτη Λαμπρινό αλλά και άλλους δημοτικούς συμβούλους που στην πορεία άλλαξαν στρατόπεδο, στάθηκε απο την πρώτη στιγμή κοντά στην απόφαση του Νίκου Σταυρέλη.
Αναμφίβολα ο πετυχημένος επιχειρηματίας θα είναι ένας απο τους ανθρώπους  που θα καθορίσουν πράγματα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές,δίνοντας μία μάχη που πλέον έχει και ιδαιτέρα προσωπικά χαρακτηριστικά.
"Πέταξα την σαβούρα" είπε πρόσφατα ο δήμαρχος..!!!!

Ο κ.Μουρούτσος είναι αναμφίβολα ένας έξυπνος και ταλαντούχος κοινωνικός παράγοντας που θα επηρρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις, σε ένα δήμο που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και όλα μπορούν να συμβούν. Ιδιαίτερα απο ανθρώπους που έχουν μάθει να περιμένουν και να κερδίζουν..:

Street Life
Μάρτιος 2018
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου