Super χάπι θα σταματά τη γήρανση


❱❱ Ρώσοι επιστήμονες έτοιμοι να παρασκευάσουν χάπι που θα αναχαιτίζει τη γήρανση!
Σε δύο με τρία χρόνια η γήρανση θα είναι μια κατάσταση που θα θεραπεύεται από το στόμα! Ρώσοι επιστήμονες εκτιμούν ότι μέσα σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα θα είναι σε θέση να παρασκευάσουν ένα φάρμακο το οποίο χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση θα την αναχαιτίζει.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο ακαδημαϊκός Βλαντιμίρ Σκουλάτσεφ, ο οποίος είναι επίτιμος πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρίας Βιοχημείας και πρόεδρος της Βιοενεργειακής Ενωσης της Ρωσίας.
Οπως τόνισε, ήδη έχει επιτευχθεί επιβράδυνση της γήρανσης σε φυτά, μανιτάρια, ασπόνδυλους οργανισμούς, ψάρια. «Νομίζω ότι στη Ρωσία οδεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και στα προσεχή 2-3 χρόνια (...) θα εμφανισθεί παρασκεύασμα (...) για τη θεραπεία συνολικά της γήρανσης» προέβλεψε χαρακτηριστικά.
Τις τελευταίες δεκαετίες ο Σκουλάτσεφ ασχολήθηκε με τη μελέτη της θεωρίας της γήρανσης του οργανισμού ως βιολογικού προγράμματος και στην αναζήτηση τρόπων επιβράδυνσής της. Τα πρώτα φαρμακευτικά σκευάσματα κατά της γήρανσης είναι οι σταγόνες για τα μάτια Visomitin, η αλοιφή για την ανάπλαση των τραυμάτων Eksomitin και το φαρμακευτικό σκεύασμα για τη γήρανση Plastomitin. Για τη συμβολή του στη θεμελίωση και την ανάπτυξη του κλάδου της βιοενέργειας ο Σκουλάτσεφ τιμήθηκε με τον βραβείο Ντεμίντοφ το 2017, το οποίο θεωρείται το πλέον σημαντικό επιστημονικό βραβείο στη Ρωσία, που δεν απονέμεται από την κυβέρνηση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου