Τα μεγάλα ψέματα Τατούλη στους Κορίνθιους και την Κόρινθο..!


Απο το 2011 ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μας έχει τρελάνει στο "Θα" και στο περίμενε.
Είναι σαφές οτι η παρέμβαση του στην Κορινθία είναι ελάχιστη και ο ίδιος το ξέρει με αποτέλεσμα να έχει πολύ καιρό να βρεθεί στην Κόρινθο.
Εχει εξαντλήσει τις μεγαλοστομίες και τις υποσχέσεις για τον επίγειο παράδεισο που έλεγε πως θα κάνει την Κορινθία και την Κόρινθο.
Κανείς στην περιφέρεια της Κορινθίας δεν παίρνει πλέον σοβαρά τις φαραωνικές δηλώσεις Τατούλη και κανείς δεν περιμένει τίποτα απο μία περιφερειακή αρχή που 7 χρόνια μόνο λέει και ενδιαφέρεται μόνο να εγκαταστήσει την ΤΕΡΝΑ στην Πελοπόννησο.
Σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων ξεσκέπασε τον περιφερειάρχη με στοιχεία και με έργα που έμειναν στα χαρτιά.
Ο κατάλογος είναι μακρύς αλλά ο Πνευματικός μιλώντας στους δημοσιογράφους θυμήθηκε:

Την πύλη της Πελοποννήσου ( Ισθμός): Με 20 πινέλα και λίγα χρώματα έβαψαν πριν τα κάγκελα και μετά την παράτησαν στο έλεος του Θεού και των σκουπιδιών.
Ενεργειακή αναβάθμιση Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου: Που είναι; Έχετε δει καμία προκήρυξη έργου;
Μουσείο Μικρασιατών: Το τάζει στην Μικρασιατική στέγη Κορίνθου τα τελευταία χρόνια. Έχετε δει να γίνεται κάτι;
Σχολείο Αρχαίας Κορίνθου: Είναι έργο συνεχιζόμενο από την Ε.Ε και λένε τελείωσε. Έχετε δει κανένα σχολείο στην Αρχαία.
ΕΣΠΑ: Οι δήμοι είμαστε οι δικαιούχοι. Εάν έχουμε έτοιμες και ώριμες μελέτες υλοποιούμε έργα. Εμείς και όχι η Περιφέρεια. Ας μας πει από το δικό της κονδύλι, το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ή ίδια τι έχει εκτελέσει στην Κορινθία. Στο δήμο Κορίνθου ούτε πεζούλι δεν εκτελείται με λεφτά της Περιφέρειας!

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

Η μεγαλύτερη απόδειξε όλων είναι το έργο του Φράγματος του Ασωπού , εκεί όπου ο Δήμαρχος προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, καλώντας και τους 9 να την υπογράψουν – εφόσον δεν έχουν ευθύνες και εφόσον εργάζονται για το καλό της Κορινθίας και των πολιτών της ώστε να χυθεί άπλετο φως σε όλα όσα έχουν συμβεί και το έργο να εκτελεστεί.
Ο Δήμαρχος κατήγγειλε εργασίες που ουδέποτε εκτελέστηκαν αλλά πληρώθηκαν, για ένα βαλτωμένο έργο τα τελευταία χρόνια, για ευθύνες ακόμα και ποινικές που θα πρέπει να οριοθετηθούν και ν αποδοθούν.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου