«Σούπερ» πανσέληνος με μεγάλες ανατροπές!



Σε ποιούς ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και ποιοι θα δούν μια άσπρη μέρα στην τσέπη τους;
ΑΠΟ ΤΟΝ
Θάνο Μακρογαμβράκη
Από πλευράς εικόνας, η πανσέληνοςτης 3ης Δεκεμβρίου θα είναι η πιο εντυπωσιακή της φετινής χρονιάς, με το «σούπερ φεγγάρι» να φαίνεται κατά 7% μεγαλύτερο και κατά 16% πιο φωτεινό. Από την αστρολογική άποψη, όμως, θα είναι η πιο πολύπλοκη εξαιτίας των πλανητών και των φαινομένων που την επηρεάζουν.
Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η «σούπερ πανσέληνος» θα πραγματοποιηθεί στο αέρινο ζώδιο των Δίδυμων στις οκτώ μοίρες και θα είναι η τελευταία της χρονιάς του Πετεινού, βάζοντας τον θεμέλιο λίθο για μεγάλες κοσμοϊστορικές αλλαγές που προετοιμάζονται για τη χρονιά του Σκύλου, όπως είναι το 2018 βάσει του κινεζικού ωροσκοπίου.
«Είναι η πανσέληνος των ψευτών και των κλεφτών, καθώς επηρεάζεται πολύ έντονα από τον πλανήτη Ποσειδώνα που δημιουργεί εξαπάτηση, σκάνδαλα, πόλωση, συνωμοσίες. Πολλά, όμως, είναι και τα αστρολογικά φαινόμενα που σχηματίζονται, με βασικούς πλανήτες και απλανείς αστέρες να παίζουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο και να βοηθούν να λάμψει η αλήθεια. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμό, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».
Εξηγήσεις
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, αποκαλύψεις πολιτικών σκανδάλων θα προκαλέσουν μια σειρά γεγονότων τα οποία θα επηρεάσουν άμεσα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις:
«Τα πράγματα αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρά, αφού η πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο Σελήνη - Ποσειδώνα, ενώ πέφτει πολύ κοντά στον άξονα των απλανών βασιλικών αστέρων Aldebaran - Antares. Οι αστερισμοί αυτοί θα συναντηθούν στον άξονα Δίδυμοι - Τοξότης, ένα φαινόμενο που είχε ενεργοποιηθεί ξανά πριν και κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Με άλλα λόγια, μας δείχνει την έναρξη ενός πολέμου που κλιμακώνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Από τη μια, ο Antares σε σύγκρουση με τον Ηλιο στο βίαιο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προβλήματα στις οικονομίες, στη θρησκεία, στις κοινωνίες και, από την άλλη, ο Aldebaran, ενώ θεωρείται τυχερό αστέρι και συνδέεται με τον πλούτο και την τιμή, αυτή τη φορά προκαλεί καταστροφή, αυτοκτονίες, τρομοκρατικά χτυπήματα. Δυστυχώς οδεύουμε στα πιο αιματοβαμμένα Χριστούγεννα, τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής».
Σε συνδυασμό με τα αστρολογικά φαινόμενα ξεκινά και η ανάδρομη φορά του επικοινωνιακού Ερμή, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο και δημιουργεί παραπλάνηση και πολιτική απιστία.
«Η χώρα θα επηρεαστεί από μια σειρά επικίνδυνων ακραίων καιρικών φαινομένων. Θα έχουμε τον θάνατο ενός σπουδαίου πολιτικού προσώπου, κοινωνική εξέγερση λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται, προβλήματα με την κατασκοπία και το κέντρο πληροφοριών, θέματα στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και προβλήματα με την Τουρκία στο Αιγαίο. Πολλά τα προβλήματα και σε Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Κορέα, αλλά και πόλεμος στη Μέση Ανατολή με πρωταγωνίστρια τη Σαουδική Αραβία» καταλήγει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου.
Διαβάστε παρακάτω: 
Κριός
Νέες συνεργασίες και επικοινωνία είναι στο προσκήνιο, όμως θέλει προσοχή ο τρόπος με τον οποίο θα χρειαστεί να συμπεριφερθείτε. Ενας νέος έρωτας σας χτυπά την πόρτα και καλό θα ήταν να τον δεχθείτε. Ισως να είναι και ο μεγάλος έρωτας. Είστε αρκετά κοινωνικοί και αυτό σας βοηθά να αναπτύξετε νέες φιλίες και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν αρκετά.
Ταύρος
Η υλοποίηση ενός έργου ολοκληρώνεται, καθώς θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που παρουσιάζονταν ως τώρα. Ενα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να σας φέρει νέο έρωτα. Σας αρέσει να έχετε ανεξάρτητη τσέπη και φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο κινείστε. Επίσης, καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα, επειδή είναι φορτισμένη, να προσπαθήσετε να μην απορρίπτετε άτομα που αγαπάτε.
Δίδυμοι
Τα ζητήματα καριέρας είναι πολύ σημαντικά, γι' αυτό και τα δίνετε όλα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα ψυχολογικά και όσους αισθάνεστε ότι σας πιέζουν, προκειμένου να αποκτήσετε ανεξαρτησία ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Προσοχή με το ταίρι σας σχετικά με τις εντάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργηθούν. Να είστε ήρεμοι απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να σας ταράξει.
Καρκίνος
Δυσκολίες θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο, γι' αυτό πρέπει να αλλάξετε ρότα και τρόπο σκέψης. Μια ερωτική δέσμευση που έχετε θα σας προβληματίσει αρκετά και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Σας αρέσει η δουλειά σας και ασχολείστε συνέχεια με αυτήν. Ευνοούνται αρκετά όσοι ασχολούνται με θέματα δημοσιογραφικού περιεχομένου και γενικότερα όσοι απασχολούνται στα ΜΜΕ.
Λέων
Θα έχετε μια σημαντική πρόταση για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σας δίνει ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές στιγμές, ειδικά μετά τις 20 Δεκεμβρίου, καθώς τα ωραία τότε έρχονται. Θυσιάζεστε υπερβολικά για τους συγγενείς σας. Δεν λέω, είναι οι πιο σημαντικοί, αλλά και το ταίρι σας δεν αξίζει να κάνετε μια θυσία; Μην είστε τόσο τσιγκούνηδες πια!
Παρθένος
Μπορείτε πια να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά και να προετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, καθώς θα βιώσετε οικονομική και συναισθηματική κάλυψη. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας και ειδικά για εσάς που ασχολείστε με τις αγοραπωλησίες. Το παρελθόν ξαναγράφεται, γι' αυτό βάλτε τα δυνατά σας για να κρατήσετε μια ισορροπημένη στάση, δίχως προβλήματα.
Ζυγός
Πρέπει να πάψετε να εξαρτάστε από άλλους στα επαγγελματικά. Ηλθε η ώρα να αυτονομηθείτε, ενώ θα σας δοθούν σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Είναι καιρός να βρείτε ταίρι. Μην είστε τόσο μοναχικοί, ούτε όμως να ψάχνετε απεγνωσμένα για σύντροφο. Εχετε μια περίεργη συμπεριφορά, η οποία φαίνεται όταν δεν συμπαθείτε κάποιον ή δεν θέλετε να είστε μαζί του.
Σκορπιός
Αλλαγές στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα. Νέες συνεργασίες, όσοι ασχολείστε με το εμπόριο έχετε επιτυχία, ενώ είναι καιρός να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Μην είστε κτητικοί με τους άλλους, με το να βρίσκετε πάντα κάτι καλύτερο πάνω σας σε σχέση με αυτούς. Αν κάνετε κακό, θα σας κάνουν - και ξέρετε πως πονάει. Πρέπει να αποδέχεστε τα λάθη σας και τους συμβιβασμούς.
Τοξότης
Οι οικογενειακές και επαγγελματικές προσδοκίες σας γίνονται πράξεις. Οι φίλοι σάς βοηθούν και πετυχαίνετε τους οικονομικούς στόχους σας. Δεν χρειάζεται να παίζετε θέατρο για να σας αποδεχτούν οι άλλοι. Προσπαθήστε να είστε πιο πολύ ο εαυτός σας. Επειδή σας φοβίζει η ρουτίνα, προσπαθήστε να την αποφύγετε βάζοντας πρωτοτυπία στη ζωή σας.
Αιγόκερως
Τα όνειρά σας γίνονται, επιτέλους, πράξη. Θα έχετε οικονομικά οφέλη αλλά και οικογενειακή ευτυχία. Καλή υγειά για εσάς, τους Αιγόκερους. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, γιατί οι τσέπες σας κάνουν... τρύπες και τα χρήματα φεύγουν. Μην είστε τόσο απαισιόδοξοι και δειλοί με το παραμικρό. Οταν σας ασκούν γενικά πίεση ή εκβιασμό, «πατήστε πόδι» που λένε.
Υδροχόος
Εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας και οι κοινωνικές επαφές παίζουν σημαντικό ρόλο. Αφήστε την καρδιά σας να ελεύθερη να αγαπήσει. Σας αρέσει η δουλειά σας - άλλωστε, δεν θα δουλεύατε για κάτι που δεν σας ικανοποιεί. Μην παραμελείτε τα αισθηματικά σας. Ανταποκριθείτε σε κάποιο φλερτ που μπορεί να σας τύχει. Βγείτε λίγο έξω και ξεφύγετε απ' όλα, αλλά όχι υπερβολές.
Ιχθύες
Απαιτείται περισσότερη προσπάθεια για να βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο. Προσοχή σε θέματα υγείας, στις σχέσεις και στον έρωτα. Αν έχετε πάρει κάποια απόφαση, αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να την υλοποιήσετε και να πετύχετε αυτό που θέλετε. Να αυξήσετε λίγο τον αυθορμητισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας, αλλά μην πάρετε πολύ αέρα και φανείτε κάπως «εύκολοι».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου