Η διπλή πρόβλεψη της τυφλής μάντισσας για το 2018


Η Μπάμπα Βάνγκα, η τυφλή μάντισσα που λέγεται πως είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, το τσουνάμι του 2004 στην Ινδονησία, το Brexit και άλλα, επιστρέφει κάνοντας δύο μεγάλες προβλέψεις για το 2018.

Για αυτήν τη γυναίκα έχουν ακουστούν πολλά, ενώ στους περισσότερους είναι γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», καθώς λέγεται πως πριν πεθάνει το 1996 είχε υπερφυσικές δυνάμεις που της επέτρεπαν να προβλέπει φυσικές καταστροφές μέχρι και τον 51ο αιώνα, όπου θα τελείωνε ο κόσμος.

Η ίδια, λοιπόν, έχει κάνει προβλέψεις και για το 2018 αναφέροντας δύο σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν με το νέο έτος.

Αρχικά, σύμφωνα με τις προβλέψεις που είχε κάνει το 2018, η Κίνα θα… καταπιεί τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη!

Οι φανατικοί οπαδοί της λένε πως υπάρχει μια… δόση αλήθειας σε αυτή την πρόβλεψη. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε το 4,1% της συνολικής παγκόσμιας οικονομίας.

Το ποσοστό αυτό κατέγραψε μια… μετεωρική άνοδο για να φτάσει το 2015 στο 15,6%! Με την οικονομική δύναμη της Κίνας, μάλιστα, να αυξάνεται συνεχώς! Όλα αυτά την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό των ΗΠΑ είναι της τάξης του 16,7% και αναμένεται να πέσει στο 14,9% το 2025, σύμφωνα με το Forbes.

Η δεύτερη πρόβλεψή της είναι πιο επιστημονική και αφορά τον πλανήτη Αφροδίτη.

Η Μπάμπα είχε πει πως μέσα στο 2018 θα ανακαλυφθεί μία νέα μορφή ενέργειας στον πλανήτη Αφροδίτη, το οποίο μέχρι στιγμής είναι αρκετά αβέβαιο, καθώς μέσα στο 2018 δεν έχει προγραμματιστεί καμία αποστολή προς αυτόν τον πλανήτη, με αποτέλεσμα η πρόβλεψή της να είναι σχεδόν αδύνατη.

Όπως και να ‘χει, οι οπαδοί της κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας (;) να επιβεβαιωθούν οι προφητείες της ούτως ώστε να έχουν δύο ακόμη λόγους για να τη λατρέψουν.

Η ζωή της Μπάμπα Βάνγκα

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ήταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της, το 1996, η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε με το νέο έτος αν υπάρχει κάποια βάση στα λεγόμενα της μάντισσας ή απλά είναι ακόμη ένα καλοστημένο παιχνίδι των συνωμοσιολόγων.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου