O Mr VOLVO… Παναγιώτης Πιτσάκης


Με ένα τηλεφώνημα του η VOLVO της Σουηδίας ,έστειλε στην Κόρινθο, το καλύτερο φορτηγό αυτοκίνητο του στόλου της και ένα απο τα καλύτερα και ακριβότερα παγκοσμίως.
Ο λόγος για να συμμετέχει στην διεθνή γιορτή της πόλης της Κορίνθου, στον παγκόσμιο διαγωνισμό των πιο δυνατών ανδρών του πλανήτη.
Το τηλεφώνημα έκανε ο Παναγιώτης Πιτσάκης.
Ολη η Κορινθία γνωρίζει το όνομα του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όπως επίσης γνωρίζει και την προσπάθεια του να κερδίσει τις εκλογές στο Επιμελητήριο.
Στην Ελλάδα,οι άνθρωποι του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές , τον αποκαλούν Mr VOLVO και ξέρουν τον λόγο.
Η διαδρομή του στον χώρο αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία και πολύ δουλειά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η μεγάλη καριέρα στην Σκανδιναβία...
Ποιός είναι ο Παναγιώτης Πιτσάκης και τι έχει κάνει μέχρι σήμερα;
Είναι το παιδί που έφυγε σε ηλικία 21 ετών από την Ελλάδα για το εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. Κατάφερε να δουλέψει στις καλύτερες εταιρείες της σκανδινάβιας ‘’firmes’’ όπως λέγονται σε VOLVO –SCANIA και μετά από μια 15χρονη λαμπρή πορεία γύρισε στην Ελλάδα το 2004 για να επενδύσει ότι μάζεψε στο εξωτερικό.
Μιλά 4 γλώσσες
Το 2004 ίδρυσε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο VOLVO TRUCKS SERVICE στον Ισθμό και κατάφερε μετά από λίγα χρόνια να το ανεβάσει σε ένα από τα καλύτερα 100 συνεργεία του κόσμου, διαδίδοντας το όνομα Ισθμός σε όλο τον κόσμο.
Άλλαξε την νοοτροπία του “SERVICE” αφού στην μονάδα που διατηρεί στον Ισθμό για την VOLVO η ενέργεια που καταναλώνει προέρχεται 50% από φωτοβολταϊκά . Ένα συνεργείο που σέβεται το περιβάλλον 
Την αγάπη του για τον νομό την αποδεικνύει καθημερινά και πολλά χρόνια πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα επιμελητηριακά πράγματα.
"Οι Κορίνθιοι απο την πρώτη στιγμή με στήριξαν και στα φορτηγά αλλά ιδαιίτερα στο ΚΤΕΟ του Ισθμού. Νοιώθω βαθειά μέσα μου την ανάγκη να ανταποδίδω κάθε μέρα την αγάπη και την στήριξη αυτή.Αυτός είναι και ο λόγος που βοηθώ όποια εκδήλωση μου ζητηθεί", λέει ο ίδιος ο κ.Πιτσάκης.
Ανθρωπος απλά πρακτικός, έχει τις επιχειρήσεις στο αίμα του και θέλει να δίνει λύσεις, χωρίς πολλά λόγια και θεωρίες.
Για να βοηθήσει την πόλη του σε ένα παγκόσμιο event κατάφερε χωρίς να χρεώσει ούτε ένα ευρώ τον Δήμο Κορίνθου να φέρει το ολοκαίνουριο VOLVO έκδοσης ‘’VOLVO OCEAN RACE’’ μια και είναι ο επίσημος χορηγός της εταιρείας στην Κόρινθο για να διαφημιστεί ο νομός σε όλο τον κόσμο.

 Ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση
Αυτό είναι ιδιωτική πρωτοβουλία .Αυτό είναι λύση σε μια στιγμή.
Είναι άνθρωπος που εργάζεται καθημερινά με νέες ιδέες ,νέες σκέψεις και νέες αποφάσεις.
Ενας επιχειρηματίας με ανοικτή πάντα την πόρτα του σε όλους και έτοιμος να ενισχύσει κάθε προσπάθεια που πάει μπροστά την κοινωνία και την Κορινθία.
Σε μία εποχή που λίγοι επιχειρηματίες λόγω κρίσης στηρίζουν τις τοπικές πρωτοβουλίες αυτός σπάει τον κανόνα και δίνει λεφτά απο τις αθλητικές ομάδες μέχρι τα καλλιστεία για να ανταποδόση στην κοινωνία την υπεραξία των επιχειρήσεων του.
Ετσι μέχρι τώρα μπορούσε να βοηθήσει τους συμπολίτες του και την προβολή του νομού.
Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ως πρόεδρος του επιμελητηρίου. Να είναι πρακτικός, γρήγορος, καινοτόμος και πάνω απο όλα κοντά στον μαχόμενο επιχειρηματία γιατί ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η αγορά.
Ενας επιχειρηματίας με σοβαρά δείγματα γραφής μπορεί να εκπροσωπήσει και να εκφράσει το Κορινθιακό επιχειρείν και αυτό το καταλαβαίνουν και το αναγνωρίζουν οι Κορίνθιοι, που στηρίζχουν δυναμικά την προσπάθεια του στο Επιμελητήριο.
Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται ο πιο κατάλληλος να αναλάβει το επιμελητήριο της Κορινθίας.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου