Αγώνα στις Καρυές Λακωνίας διοργανώνει η ΑΛΑ Κορινθίας


Ο τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος με την επωνυμία «Μολών Λαβέ 2017» θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου στις Καρυές του Δήμου Σπάρτης και είναι μία διοργάνωση της  Λέσχης αυτ/του Σπάρτης με την υποστήριξη της  ΑΛΑΚορινθίας  .
Ο αγώνας θα γίνει σε μια όμορφη διαδρομή του Πάρνωνα όπου τα 36 πληρώματα καλούνται να δώσουν θέαμα στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς αν και ο κυπελλούχος έχει κριθεί, εντυπωσιακές  είναι οι συμμετοχές και σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα .
Στην κατηγορία C2 συμμετέχουν 11 πληρώματα και η μάχη για την 2η & 3η θέση του Κυπέλλου χώματος κρατά ψηλά το ενδιαφέρον . Στην C3 και C5 υπάρχουν από  7 συμμετοχές, ενώ ο τίτλος στην Γενική της F2 θα κριθεί εδώ. Τέλος, ξεχωριστό ενδιαφέρον με τα περάσματα τους θα δώσουν τα 4 αυτοκίνητα της κατηγορίας των τζiπ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής από την θέση Ζυγός στον επαρχιακό δρόμο Καρυών - Άγιος Πέτρος με κατεύθυνση την Βαρβίτσα, όπου είναι και ο τερματισμός.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από ώρα 15:00 έως 17:00 τα αυτοκίνητα θα περάσουν Τεχνικό έλεγχο στην επιχείρηση ελαστικών του Γιώργου Γραμματικάκη στη Σπάρτη επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος.
Οι απονομές των Επάθλων θα γίνουν την Κυριακή το μεσημέρι μετά το τέλος του αγώνα στη πλατεία των Καρυών.
Νίκος Τσάδαρης
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου