Εντονη δυσαρέσκεια απο τον ΑΟΛ για τους ομίλους


Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των ομίλων της «νέας», διευρυμένης  Γ Εθνικής κατηγορίας, η Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι εκφράζει δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά της.

Η καθυστερημένη ανακοίνωση των νέων ομίλων τιμωρεί για άλλη μια χρονιά τα συνεπή και σοβαρά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που ξεκινούν τον οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό τους από τον Ιούλιο και όχι στα τέλη Αυγούστου.

Με την ανακοινωθείσα  νέα μορφή των ομίλων, η ομάδα μας καλείται στα μέσα Σεπτέμβρη να αναθεωρήσει εξ ολοκλήρου τον αρχικό οικονομικό και αγωνιστικό σχεδιασμό της και να προγραμματίσει εκ νέου τη χρονιά της συνυπολογίζοντας ΚΑΙ τρία ταξίδια στα Δωδεκάνησα. Γεγονός που από μόνο του θα έβλαπτε οικονομικά και κατά συνέπεια αγωνιστικά οποιοδήποτε ερασιτεχνικό σωματείο.

Η ομάδα μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μάχεται με ψηλά το κεφάλι για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Απέχει συνειδητά από μεθοδεύσεις και σκοτεινές διεργασίες και αρνείται να απαξιώσει τους αρμόδιους φορείς πιέζοντας, εκβιάζοντας και απειλώντας δημοσίως ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθούν τα «συμφέροντα» της.

Ο Α.Ο Λουτράκι, μόνος του, ως συνήθως, θα δώσει τη δική του μάχη με περηφάνια και αξιοπρέπεια στο φετινό πρωτάθλημα για να ξεπεράσει όποιο εμπόδιο του παρουσιαστεί.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου