Τέτοιους ανθρώπους δεν τους χρειάζεσαι


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το μόνο που επιδιώκουν είναι να κάνουν τη ζωή των άλλων δύσκολη. Ανατροφοδοτούν συνεχώς την αρνητική τους ενέργεια και δεν αφήνουν μέσα τους κανένα περιθώριο για καλοσύνη, δεν επιτρέπουν να φωλιάσει στην καρδιά τους η αγάπη και δημιουργούν συνεχώς εντάσεις και προβλήματα.
Η συναναστροφή μαζί τους καταλήγει σε μια εμπειρία που παρακαλάς να μην την είχες ζήσει, σε βγάζουν απ’ τα όρια σου, αναρωτιέσαι γιατί να αγνοούνται τα ευγενικά αισθήματα, εξαντλούν τις αντοχές σου και σε απομακρύνουν απ’ την ουσία κι απ’ το αληθινό νόημα της ζωής.
Τέτοιους ανθρώπους δεν τους χρειάζεσαι. Εκείνοι σε χρειάζονται μόνο για να επιβληθούν και για να σε κάνουν να νιώσεις όπως αυτοί θέλουν. Δεν είναι φίλοι, ούτε καν γνωστοί. Είναι καταπατητές της ζωής σου και μπαίνουν σ’ αυτήν με το «έτσι θέλω» ή με ύπουλο τρόπο, πολλές φορές παραπλανητικό. Μην πλανάσαι λοιπόν.
Δεν αξίζουν να είναι παρόντες στις στιγμές σου. Δε θα μοιραστούν τη χαρά σου και μην πιστέψεις πως στις στεναχώριες σου θα είναι δίπλα σου σαν άνθρωποι σου.
Στην πραγματικότητα αναζωογονούνται όταν έχεις κάποιο πρόβλημα και υποφέρουν όταν είσαι στ’ αλήθεια καλά. Σίγουρα θα τους έχεις συναντήσει. Τους αναγνωρίζεις καλύτερα και καταλαβαίνεις πόσο κακό σου έκαναν όταν στην πορεία της ζωής σου γνωρίσεις Ανθρώπους με υψηλά αισθήματα και με αστείρευτη αγάπη!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου